Voedingskussen Dots Grijs Done by Deer

Voedingskussen Done by Deer is een prachtig grijs voedingskussen met "dots"uit de Happy Dots collectie van Done by Deer. Een voedingskussen biedt de ideale ondersteuning tijdens de zwangerschap en de borstvoeding of flesvoedingsperiode van je baby. En dankzij dit prachtige ontwerp van Done by Deer kan je dit nu ook in stijl doen zonder een lamme arm te krijgen!

Een voedingskussen is eenvoudig in het gebruik en helpt je jouw baby in de juiste positie te leggen zonder dat jij last krijg van je arm doordat je jouw baby vasthoudt. Leg het voedingskussen zo op je schoot dat deze van je linkerzij naar je rechterzij gaat in een omgekeerde u-vorm (de pootjes van de “u” zitten dus links en rechts van je heup). Plaats vervolgens je baby bovenop het voedingskussen en voedt hem via de borst of met de fles.  

Doordat dit ondersteunende kussen als hoofdtaak ondersteunen tijdens de voeding heeft, vergeet men vaak dat een voedingskussen ook vaak door zwangere vrouwen wordt gebruikt. Zwangere vrouwen kunnen het voedingskussen gebruiken ter ondersteuning van de buik, maar ook bij sommige rugklachten kan het gebruik van dit kussen als prettig worden ervaren. Ook kan het voedingskussen worden gebruikt als kussentje voor je baby zodat hij niet helemaal plat in zijn box (of ergens anders) ligt maar een beetje schuin. Dit kan direct na de voeding erg prettig zijn voor baby’s die anders snel spugen na het eten.

Voedingskussen Dots Grijs heeft een afmeting van 52x76x20cm en is voorzien van een stevige hypoallergeen vulling die zowel jou als je baby de nodige steun geeft. Voor een goede hygiene zijn zowel de hoes als het kussen te reinigen in de wasmachine op 60 graden; zie wasvoorschrift fabrikant.

Bijzondere kenmerken Voedingskussen Dots Grijs van Done by Deer zijn:
* geschikt als kussen ter ondersteuning tijdens de zwangerschap, de borstvoeding en/ of flesvoeding;
* verwijderbare hoes met ritssluiting;
* stijlvolle hoes in grijs, wit met zwarte dots;
* vulling is hypoallergeen;
* machine wasbaar;

Voedingskussen Dots Grijs Done by Deer

  • €49,95
  • Excl. BTW: €41,28