Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Baby thermosfles RVS Pura Rood 250ml

Baby thermosfles Pura thermos Rood houdt de inhoud van deze design babyfles ruim 6 uur lang op temperatuur ongeacht of de inhoud van de fles warm of koud is. Daarbij is de pura thermosfles de enige geïsoleerde roestvrij stalen thermosfles die 100% plastic vrij is. Deze mooie rode design babyfles wordt geleverd met een natuurlijk beluchtende speen met medium flow en een zachte silicone reisdop.

Baby thermosfles Pura Rood is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal van dezelfde kwaliteit als waarin de melk wordt gepasteuriseerd. Hoogwaardig roestvrijstaal is vrij van BPA, PVC, Phthalaten en lood en heeft van nature een dichte structuur. Dit maakts roestvrijstaal vrij van bacteriën waardoor er geen nare luchtjes of  smaken ontstaan. Het grote voordeel van een Pura fles is tevens dat deze niet  kan splinteren of breken zoals bijvoorbeeld glazen flessen.

Deze prachtige rode Pura babyfles thermo beschermt eveneens jouw moedermelk tegen blootstelling aan licht waardoor belangrijke proteïnen en nutriënten in moedermelk worden behouden.  De natuurlijk beluchtende flesspeen imiteert borstvoeding door zijn vorm en doorstroom. De flesspeen heeft een geïntegreerd beluchtingsysteem  wat het mogelijk maakt om constant door te drinken en het  minimaliseert luchtinname waarmee darmkrampjes kunnen worden voorkomen.

Pura flessen groeien mee met jouw baby. De flessen zijn te gebruiken met spenen en tuiten, het rietje en ook met de afsluitdisk voor opslag van melk en snacks of om deze te veranderen in een drinkfles. De Pura Kiki fles is ontwikkeld om samen te werken met flesspenen, rietjes en tuiten van Pura maar ook met flesspenen en tuiten van andere merken zoals bijvoorbeeld Suavinex.

Bijzondere kenmerken van Babyfles Pura Thermo Rood zijn;

* babyfles van roestvrijstaal in rood;
* vanaf 3 maanden;
* geschikt voor flesvoeding;
* houdt flesvoeding ruim 6 uur op temperatuur (koud of warm);
* ronde silicone combi  flesspeen met medium flow;
* flesinhoud 250ml;
* bpa vrij;
* vrij van ftalaten, pvc en lood;
* afmeting: 19,5 x 5,5 cm;
* wordt geleverd met reisdop;
* maataanduiding aan binnenzijde van fles in Oz en ml;

 

Baby thermosfles RVS Pura Rood 250ml

  • Merk: Pura Kiki
  • Model: Thermo RVS
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €24,90
  • Excl. BTW: €24,90

Tags: flesvoeding, thermos voor babyfles, warm, koud, babyfles, rvs, duurzaam, staal, babyuitzet, rood