Welke babyfles is de beste?

Posted by jill 30-10-2018 0 Opmerkingen Babyuitzet,

Welke babyfles is de beste?
Kleine babyflesjes, babyfles van plastic of juist een babyfles van glas? Grote babyflessen, papflessen of moet je nou toch nog een babyfles van roestvrij staal hebben? Met deze Shoptips lukt het je wel om de perfecte fles voor de babyuitzet van jouw kindje te shoppen. Wanneer je jouw kindje flesvoeding geeft, kan je op een aantal punten letten om zo de keuze voor de perfecte babyfles voor jouw kindje te kiezen. Ook moeders die borstvoeding geven en kolven zullen gebruik maken van een babyfles en deze aan hun babyuitzet willen toevoegen.


Verschillende materialen
Babyflessen worden over het algemeen van 3 materialen gemaakt, namelijk glas, roestvrij staal en de meest voorkomende is plastic oftewel kunststof. Elk materiaal heeft zo zijn voor en nadelen, dus kies de fles voor jouw babyuitzet die het beste bij jouw wensen aansluit.

 

Babyfles van Plastic
Plastic babyflessen hebben als voordeel dat ze in tegenstelling tot glas of roestvrij staal lekker licht aanvoelen. Daarbij zijn ze vaak voorzien van leuke printjes en stijlvol versiert met opdrukken die passen bij wat er in de mode is. Zo kun je jouw baby’s fles stijlvol matchen met zijn outfit! Plastic babyflessen kunnen door gebruik sneller dof worden en na verloop van tijd kleuren en smaken absorberen. De meeste flessen kunnen in de magnetron. Invriezen is slechts sporadisch mogelijk. Plastic babyflessen zijn doorgaans goedkoper in de aanschaf. Plastic babyflessen zijn verkrijgbaar in kleine, middelgrote en grote formaten. Koop de perfecte babyfles voor jouw babyuitzet nu online en bekijk de categorie plastic babyflessen van Jillxox!


Babyfles van Glas
Glazen babyflessen zijn ideaal wanneer je voor duurzaam gaat en lekker lang van je babyfles wilt genieten. Is je portemonnee niet zo groot? Juist dan doe je er verstandig aan om een duurzame babyfles aan te schaffen. Dergelijke babyflessen zijn in de aanschaf duurder maar je doet er dan ook wel langer mee. Zo kun je zelfs nog een tweede of derde kindje met deze fles voeden en hoef je enkel nog flesspenen te kopen. Glazen babyflessen liggen iets zwaarder in de hand maar blijven wel langer mooi.
Goede babyflessen zijn gemaakt van een materiaal dat goed tegen temperatuurschommelingen kan waardoor je de fles zowel in de vriezer als in de magnetron kunt plaatsen. Ook de babyflesjes van glas zijn in zowel kleine handzame als in wat grotere uitvoeringen beschikbaar. Koop de perfecte babyfles voor jouw babyuitzet nu online en bekijk de categorie glazen babyflessen van Jillxox!


Babyfles van roestvrij staal oftewel rvs
Ook roestvrij stalen babyflessen zijn duurzaam en zorgen juist voor een besparing in je portemonnee. Roestvrij stalen babyflessen zijn veelal meegroeiflessen die met de ontwikkeling van je kindje meegroeien. Zo kan je van je babyfles uiteindelijk zelfs een waterfles voor jezelf maken of je maakt er een leuk opbergpotje van voor potloden of een kleine snack voor je kindje. Koop de perfecte babyfles voor jouw babyuitzet nu online en bekijk de categorie rvs babyflessen van Jillxox!

Tegenwoordig zijn veel babyflessen op de groei gemaakt waardoor je door de aanschaf van een tuit, sporttuit of deksel nog langer van je babyfles kunt genieten en je deze zelfs kunt omtoveren tot drinkbeker voor school of voor jezelf! Koop de perfecte babyfles voor jouw babyuitzet nu online en bekijk de categorie babyflessen van Jillxox!