Kippins knuffeldoekjes

Posted by jill 01-11-2018 0 Opmerkingen

Kippins knuffeldoekjes zijn gemaakt voor coole baby’s, om te knijpen, te knuffelen en om vele mooie momenten mee te beleven. Kippins knuffeldoekjes zijn uniek in hun soort doordat ze passen bij de lifestyle van de moderne ouders en daarbij volledig GOTS gecertificeerd zijn. Met een biologisch Kippins knuffeldoekje geef je een baby een heerlijk zachte knuffel en ouders de geruststelling dat ze een goed product hebben voor hun baby of peuter.

 

Kippins knuffeldoekjes zijn biologisch en geïnspireerd door de natuur, sprookjesboeken en een wilde fantasie en bestaan uit een stam van zeven leden; stamhoofd konijn River, aap Splits, beer Billie, Coco de flamingo, poes Kitty, tijger Dash en Bam de Zebra.


Kippins knuffeldoekjes zijn gemaakt van 100% biologisch katoen, hun hoofdjes zijn gevuld met gerecycled poly en ze worden handbedrukt met biologische inkt. Hierdoor is geen enkele Kippins gelijk en dat heeft zo zijn charmes. De bedenker achter deze moderne biologische knuffeldoekjes is mumpreneur Hev. Tijdens de zwangerschap van Hev’s eerste kindje zocht ze een organische knuffeldoekje dat zou aansluiten bij de trendy kleding en interieur items van haar baby. Jammer genoeg kon ze niets vinden, en zo was Kippins geboren.  Zoals Hev zegt: "knuffeldoekjes worden echt als een lid van de familie, dus je kan ze net zo goed lekker stoer en stylish maken ". Sinds de lancering maakt Kippins een fenomenale groei door en zijn ze zowel nationaal als internationaal aan het uitbreiden waardoor Kippins ook een plekje verovert op de Nederlandse babymarkt.


Knuffeldoekjes worden meestal gegeven in de baby of peuterleeftijd en gaan jaren mee wanneer kinderen zich aan hun knuffeldoekje hechten. Doe je kind en vooral jezelf een plezier en shop twee identieke knuffels. Zo heb je er altijd één als reserve voor als je kind zijn knuffeldoekje kwijt raakt of je zijn knuffel een keer wilt wassen. Dit lijkt misschien overbodig, maar geloof mij dat wanneer je in een dergelijke situatie terecht komt je als ouder had gewild dat je nu een tweede exemplaar had. Of je koopt natuurlijk gewoon 2 verschillende waarmee je jouw kindje laat afwisselen. 

Kippins heeft ook mooie bijpassende rammelaars en hydrofiele wikkeldoeken. Shop nu jouw Kippins setje bij elkaar!