Baby Snug kinderstoeltje v.a. 4 maanden

Posted by jill 01-11-2018 0 Opmerkingen

Als ouder zijnde ontkom je er niet aan dat jouw drie, vier maanden oude baby toe is om de wereld vanuit een andere positie te ontdekken namelijk zittend! Een drie maanden oude baby is vaak fysiek nog niet in staat om goed rechtop te zitten. Om te voorkomen dat jouw baby een slechte zithouding aanleert is de Baby Snug ontworpen als baby's eerste design kinderstoeltje. Dit kinderstoeltje leert jouw kindje zitten! En de Baby Snug is nog hip ook!

 

Baby Snug  voor een goede zithouding
De Baby Snug heeft anders dan de meeste kinderstoeltjes een ergonomische vormgeving waardoor jouw baby als het ware klem zit en daardoor een betere zithouding aanneemt. Zo is de rugleuning mooi rond en hoog voor extra steun en is het zitvlak voorzien van beenuitsparingen die als het ware een coconnetje vormen en jouw kind in de juiste zithouding 'dwingt'. Eigenlijk is de BabySnug een heerlijk kuipstoeltje voor baby's waar ze lekker in kunnen zitten om te eten, drinken, spelen of naja, om te zitten.

 

Kinderstoeltje Baby Snug is comfortabel, veilig en voordelig
Waar de meeste kinderstoeltjes geschikt zijn voor het gebruik vanaf 6 maanden is de Baby Snug al lekker vroeg te gebruiken vanaf het moment dat jouw kindje probeert te zitten en zijn hoofdje goed stevig overeind kan houden. Bovendien kan je de Baby Snug gebruiken voor binnen en buiten en daardoor dus ook geschikt voor onderweg.

 

Het verwijderbare kussentje en afneembare dienblad zorgen ervoor dat de Baby Snug ook gebruikt kan worden door jouw dreumes van 12 maanden.

De ergonomische vormgeving en het zachte kussentje zorgen voor extra zitcomfort. De brede onderkant zorgt voor meer stabiliteit en voorkomt kantelen en de afneembare elementen zorgen ervoor dat de Baby Snug lekker lang meegaat. Dat is nog eens handig en voordelig!

 

Baby Snug: omdat het oog ook wat wil
Speciaal voor de Baby Snug is de Baby Snug play tray ontworpen. Dit accessoire bevestig je op het dienblad van de Baby Snug zodat jouw baby goed rechtop kan zitten terwijl hij speelt.Zitten doen we het meest van alles. Daarom is het van belang dat je niet alleen een stijlvolle stoel voor in je woonkamer uitzoekt maar ook een stoel waarin jouw kindje goed zit.

De Baby Snug is vanwege zijn hippe design de ideale kinderstoel voor ouders die van luxe, stijl en gadgets houden en dit graag terug zien in de spullen voor hun kinderen.  Baby Snug is verkrijgbaar in blauw en groen en blauw teal.