Dental fopspenen

Posted by jill 20-04-2020 0 Opmerkingen

Bij Jill vind je dental fopspenen van top merken als Suavinex, Elodie Details en Natursutten. Elk merk heeft zijn eigen specifieke kenmerken en is daarom met liefde (xox) door ons uitgekozen.


Wat is een dental fopspeen?
Dental fopspenen zijn voorgevormde fopspenen met een zogenaamd wipje. Je herkent dit type speen aan de bolle bovenkant en de platte onderzijde. Door zijn vormgeving wordt de dental fopspeen ook wel een anatomische fopspeen genoemd. De bolle bovenzijde sluit perfect aan op het verhemelte. Bovendien zijn de dental fopspenen perfect voor kindjes die moeite hebben om hun speen in hun mond te houden. De kans dat de speen uit je kindjes mond floept is met een dental fopspeen een stuk kleiner. Jill heeft ook al hele mooie dental fopspeentjes voor prematuur geboren baby's!  


Natuurlijke dental fopspenen
Als ouder wil je het beste voor jouw baby, jouw kind en daar hoort ook de beste fopspeen bij. Bij Jill weten we dat je als ouder meer wilt dan alleen de beste fopspeen, je wilt een fopspeen die ook aansluit bij jouw lifestyle. Daarom vind je bij ons ook zoveel verschillende fopspenen zodat je altijd een fopspeen vindt die bij jou en je kindje past.

Speciaal voor de ouders die bewust kiezen voor duurzame baby producten hebben we de zogenoemde latex oftewel fopspenen van 100% natuurlijk rubber. Bij Jill hebben we spenen die volledig uit natuurlijk rubber zijn gemaakt van de merken Suavinex en Natursutten. Wil je toch liever een speen waarbij het mondstuk gemaakt is van BPA-vrij plastic met een latex zuiggedeelte dan vind je deze in beperkte mate bij Suavinex. Voor volledig latex fopspenen biedt Natursutten de meeste keuze.


Vlinder, strik of rond model
Dental fopspenen hebben allemaal een mondstuk waar of een latex of een silicone zuiggedeelte aan vast zit. Dit mondstuk kan de vorm hebben van een strik, volledig rond, rond met een neusuitsparing of meer de vorm van een vlinder. Bij Jill vind je al deze variaties terug. Elk mondstuk is gemaakt van BPA-vrij materiaal en heeft zo zijn eigen voordelen. Maar vaak is het mondstuk een kwestie van smaak, van wat jij mooi vindt. Kies dus gewoon de dental fopspeen die geschikt is voor de leeftijd van je kindje en die past bij jouw lifestyle. 

Hieronder hebben we enkele dental fopspenen voor je uitgelicht. Een compleet overzicht van dental fopspenen vind je hier