Flesvoeding maken met melkpoederdoosjes

Posted by jill 20-10-2018 0 Opmerkingen Babyuitzet,

Melkpoederdoosjes en melkpoedertorens zijn vooral handig wanneer je kunstmatige flesvoeding geeft in de vorm van poeder en onderweg bent. Je hoeft dan niet het hele pak zuigelingenvoeding mee te nemen. 

Flesvoeding maken
Een melkpoederdoosje of toren is ook handig voor de kinderopvang of als je baby uit logeren gaat bij opa en oma. En natuurlijk niet te vergeten voor thuis! Wanneer je baby slaapt maak je eenvoudig alvast enkele voedingen klaar door de juiste hoeveelheid melkpoeder af te meten en hygiënisch op te bergen. Ook maak je alvast babyflessen klaar met de juiste hoeveelheid (afgekookt) koud water.

Wanneer het tijd is voor jouw baby's flesje kun je nu zonder dat je in de stres schiet je baby's flesje bereiden. Alles staat immers al klaar en je hoeft nu niet bang te zijn dat je weer opnieuw kunt beginnen met schepjes poeder omdat je de tel kwijt bent van het aantal afgestreken lepeltjes flesvoeding. Maak het jezelf dus makkelijk wanneer je flesvoeding geeft en koop een melkpoederdoosje of handige melkpoedertoren!

 

De meeste melkpoederdoosjes bestaan uit 3 delen en melkpoedertorens bestaan vaak uit 4 delen waarmee je dus minimaal 1 en maximaal 4 flesvoedingen voor je baby kunt vervoeren. In een melkpoederdoosje of melkpoedertoren past met gemak de maximale hoeveelheid van 6 afgestreken schepjes.