Duurzame baby producten!

Posted by jill 16-07-2019 0 Opmerkingen Babyuitzet,

Bij Jill kiezen we ons assortiment zorgvuldig uit op basis van de liefde die wij als ouder voor goede en stijlvolle babyproducten hebben die passen bij jouw lifestyle. Zo weten we al jaren dat er een groeiende vraag is naar duurzame baby producten. Producten die zacht zijn voor jouw baby, mens, dier en milieu en ook nog eens mooi zijn om naar te kijken!

Zo zijn we al jaren officieel dealer van de merken Kippins, Fresk, Olli + Jeujeu, Pura (voorheen Pura kiki), Oli and Carol en Natursutten. En dat duurzaam hip is, is ook ons top merk Suavinex niet ontgaan. Zij hebben de marktvraag beantwoord met hun duurzame collectie Meaningful Life. En omdat we niet zomaar elk merk toevoegen aan ons assortiment duurde het even voordat we weer met iets nieuws kwamen. Het werd dan dus ook tijd voor een nieuw merk duurzame producten. Kikadu is het nieuwste merk duurzame babyproducten bij Jill! 


Kikadu
Kikadu duurzame baby producten zijn ontworpen voor kinderen en hun ouders. Kikadu babyproducten worden onder eerlijke omstandigheden gefabriceerd met veel aandacht voor detail en met het oog op mens, dier en milieu. Ze zijn dan ook trotse bezitters van het GOTS-certificaat en het Organic 100 certificaat (ecologische voetafdruk).

 

Overige duurzame babyproducten/ collecties
Op dit moment heeft Jill met liefde (xox) enkele producten uit de leuke Panda collectie van Kikadu in haar assortiment opgenomen, welke je hieronder terugvindt zodat je ze direct mee kunt shoppen! Tevens hebben we nog enkele andere duurzame producten voor je toegevoegd. Ga direct naar Natursutten of Suavinex voor hun duurzame collecties! Je kan bij Jill zowel glazen babyflessen als Pura babyflessen van rvs vinden. Wil je alleen een natuurlijk rubberen latex flesspeen dan vind je die bij ons van het merk Suavinex. GOTS Gecerticifeerde merken met babykleding en/ of speelgoed zijn Olli + Jeujeu en Fresk. Kippins is het merk voor organische katoenen hydrofiele doeken/ luiers en voor die o zo leuke knuffeldoekjes en rammelaars! 


Shop ze!