Revolutionair dental fopspeen met vleugels

Posted by jill 01-11-2018 0 Opmerkingen Babyuitzet,

Dental fopspeen met vleugels? Ja, je leest het goed. Suavinex heeft in samenwerking met kindertandartsen een wel heel bijzondere dental fopspeen ontwikkeld. 
Een fopspeen met silicone vleugels!


Suavinex staat al geruime tijd bekend als de specialist op het gebied van
fopspenen, babyflessen en bijbehorende hippe accessoires. Suavinex werkt voor de ontwikkeling van haar producten altijd samen met artsen en heeft nu zelfs een dental fopspeen volledig door tandartsen laten ontwikkelen.

Fopspeen-met-vleugels-0-tot-6-maanden-Jillxox

 

Revolutionair fopspeentje
Deze fopspeen met vleugels is de eerste dental fopspeen die volledig door tandartsen is ontwikkeld om een juiste ontwikkeling van de kaken/ tanden/ het gebit te garanderen. Het meest opvallende aan dit speentje zijn de zogenaamde silicone "vleugels" die door het grotere zuigoppervlak de druk op de kaken gelijkmatiger verdelen.

Tevens heeft deze dental fopspeen met vleugels een hoek van 15 graden waardoor de tong een meer natuurlijke positie aanneemt wanneer je kindje niet aan zijn speentje zuigt. De plattere speen benadert de tepel nog beter en vermindert de druk op het gehemelte.

 

Tot slot zijn er nog ribbeltjes  (zoals je deze ook aan je gehemelte hebt) aan de onderkant van de speen aangebracht die voor een betere rustpositie van de tong zorgen doordat ze de tong als het ware naar een betere positie leiden. Deze fopspeen met vleugels heeft dus alles in huis om voor nog meer zuiggenot te zorgen en jou als ouder allerlei gebitszorgen te ontnemen.

 

Stylish & verantwoord speentje
Tandartsen zorgen voor het gebit van je kindje, Suavinex zorgt ervoor dat jouw kindje stylish voor de dag komt. Onder het motto “Jouw style, jouw kind” draagt Suavinex eigenhandig bij aan het veranderende modebeeld van babyartikelen. Vroeger waren babyproducten vooral verkrijgbaar in wit, zachtroze, zachtblauw en beige.

Nu zie je echter steeds vaker dat fabrikanten van babyartikelen het modebeeld steeds meer volgen. Suavinex was en is de trendsetter op het gebied van babyverzorgingsproducten als babyflessen, fopspenen en meer. Het is dan ook niet verrassend dat het speentje, ontworpen door tandartsen, voorzien is van vrolijke effen kleurtjes voor de ouders die van een fopspeen zonder printje houden.

De Suavinex fopspeen met silicone vleugels is verkrijgbaar voor 0-6 maanden.