Comfort Fopspeen met Gekleurde Voering

Posted by jill 26-08-2020 0 Opmerkingen

Comfort fopspeen met gekleurde "voering"? Ja je leest het goed! De gevoerde spenen van Suavinex in stijlvol wit met gekleurde voering zien er uit als snoepjes. Om op te eten gewoon! We vertellen je graag meer over deze comfort fopspeen van Suavinex. 

Baby's hebben een natuurlijke zuigbehoefte. De ene baby heeft een water grotere zuigbehoefte dan de ander waardoor het gebruik van een fopspeen ideaal is. Als ouder zijnde wil je namelijk niet dat jouw pink of jouw tepel steeds als speen wordt gebruikt. Een fopspeen biedt dan een goed alternatief. Baby's met een grote zuigbehoefte kunnen nogal wat uren tevreden worden gehouden met een fopspeen. Echter kunnen sommige spenen een afdruk op je kindjes gezicht achter laten. Om dit probleem op te lossen heeft Suavinex een leuke collectie comfort fopspenen ontworpen. Wil je liever een comfort fopspeen die volledig van silicone is, dan shop je het beste de Smoothie fopspeen van Suavinex. 

De fopspenen geven meer comfort aan de zuigbeleving van je kindje door de zogenaamde gevoerde binnenzijde. Nee, de binnenzijde heeft geen lekker zacht vachtje ofzo maar is van een zachter materiaal dan de buitenzijde van de fopspeen. Dit voorkomt overigens in combinatie met de ventilatiegaten in het schild huidirritatie bij je kindje. Geen vervelende huiduitslag dus om de mond van jouw kind. Ow en het leuke aan deze fopspeen is dat de speen volledig wit is met een gekleurd randje in dezelfde kleur van de "voering". Ze zijn er in wit met winters paars, wit met zomers lime groen, wit met rood die overigens super is voor feestdagen zoals de kerst of valentijnsdag en natuurlijk wit met roze. 

Deze leuke speentjes zijn verkrijgbaar in 0 tot 6 maanden en in 6 maanden en ouder uitvoering en voorzien van een dental silicone zuiggedeelte. En ze kosten wanneer je ze per 2 koopt slechts €3,95 per stuk! Dat is nog eens leuk shoppen! Vaak koop je fopspenen toch per twee zodat je er altijd 1 extra hebt en nu zijn ze dus extra voordelig!