Combi fopspenen

Posted by jill 16-07-2019 0 Opmerkingen Babyuitzet,

Bij Jill vind je combi fopspenen van top merken als Suavinex en Natursutten. Elk merk heeft zijn eigen specifieke kenmerken en is daarom met liefde (xox) door ons uitgekozen. Uiteraard hebben we ook dental fopspenen van bijvoorbeeld Elodie Details, maar daar vertellen we je in een andere shoptips over.
 

Wat is een combi fopspeen?
Combi fopspenen zijn ronde vormloze fopspenen die altijd goed in je kindjes mond zitten! Geen gedoe met welke kant boven of onder! En er zijn zelfs al hele mooie combi fopspeentjes voor prematuur geboren baby's!  
 

Natuurlijke combi fopspenen
Als ouder wil je het beste voor jouw baby, jouw kind en daar hoort ook de beste fopspeen bij. Bij Jill weten we dat je als ouder meer wilt dan alleen de beste fopspeen, je wilt een fopspeen die ook aansluit bij jouw lifestyle. Daarom vind je bij ons ook zoveel verschillende fopspenen zodat je altijd een fopspeen vindt die bij jou en je kindje past.

Speciaal voor de ouders die bewust kiezen voor duurzame baby producten hebben we de zogenoemde latex oftewel fopspenen van 100% natuurlijk rubber. Bij Jill hebben we spenen die volledig uit natuurlijk rubber zijn gemaakt van de merken Suavinex en Natursutten. Wil je toch liever een speen waarbij het mondstuk gemaakt is van BPA-vrij materiaal met een latex zuiggedeelte dan vind je deze in beperkte mate bij Suavinex. 
 

Vlinder, strik of rond model
Combi fopspenen hebben allemaal een mondstuk waar of een latex of een silicone zuiggedeelte aan vast zit. Dit mondstuk kan de vorm hebben van een strik, volledig rond, rond met een neusuitsparing of meer de vorm van een vlinder. Bij Jill vind je al deze vormen terug. Het overgrote deel van onze collectie bestaat echter uit Vlindermodel fopspenen met een BPA-vrij mondstuk met daaraan een silicone of latex zuiggedeelte. Elk mondstuk heeft zo zijn eigen voordelen. Maar vaak is het mondstuk een kwestie van smaak, van wat jij mooi vindt. Kies dus gewoon de combi fopspeen die geschikt is voor de leeftijd van je kindje en die past bij jouw lifestyle. 

Hieronder hebben we enkele combi fopspenen voor je uitgelicht. Een compleet overzicht van combi fopspenen vind je hier