Baby's beste billendoekjesbox | Musthave!

Posted by jill 25-03-2020 0 Opmerkingen

Baby's beste billendoekjesbox shop je eenvoudig online bij Jill xox! Billendoekjes boxen of billendoekjes dozen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en van diverse leveranciers. Toch steekt er één met kop en schouders boven alle anderen uit, namelijk de Billendoekjes box van OXO Tot! Deze zorgt er niet alleen voor dat jij de doekjes er met slechts 1 hand uit kunt halen maar houdt ze tevens vers en dus vochtig! Deze billendoekjes dispenser is de musthave voor iedere ouder/ verzorger zowel in huis als op een kinderopvang!

Verse vochtige doekjes
Je baby verschonen is zo een beetje de bezigheid van iedere ouder of verzorger van een pasgeboren baby. Baby billen vegen lijkt dan op het oog niet zo heel veel om het lijf te hebben, toch komt er meer bij kijken dan je denkt. Zo zul je merken dat billendoekjes kunnen uitdrogen wanneer ze niet goed opgeborgen worden. Niets is zo erg als je van een poepluier verschonen met doekjes die te droog zijn; dat veegt gewoon niet lekker. Een billendoekjesbox die de doekjes vers en dus vochtig houdt is wenselijk.

Veiligheid waarborgen
Wat de billendoekjesbox van OXO Tot zo geniaal maakt, is de verzwaarde onderkant waardoor je met slechts één hand de billendoekjes uit de box haalt en zo dus altijd een hand vrij hebt voor je baby. Doordat je dit met 1 hand kunt doen, waarborg je zo jouw baby's veiligheid. Naarmate je baby ouder wordt zal deze steeds meer gaan bewegen en zul je merken dat je soms handen tekort komt. Wat het verschonen van jouw baby betreft wil je toch echt wel graag voorkomen dat je baby pardoes van de commode valt omdat jij worstelt met billendoekjes die niet of met teveel tegelijk uit de verpakking komen. 

Stijlvol Design 
Een goede billendoekjesbox maakt je baby verschonen alleen maar makkelijker en kan er dus ook nog eens stijlvol uitzien zodat hij perfect past bij de inrichting van je babykamer! OXO Tot heeft dan ook gekozen voor stijlvol wit met een subtiele lichtgrijze rand als kleur voor hun design babybillendoekjes dispenser. Een tijdloos design wat in elk interieur mooi staat.

2in1 Dotbaby Billendoekjesbox
Een ander mooi en stijlvol exemplaar is de 2in1 billendoekjesbox van Dotbaby. Deze box onderscheid zich doordat je er niet alleen billendoekjes in kwijt kunt maar ook wat klein materiaal zoals wattenstaafjes, thermometer, navelklemmen, thermometer etc. Ook deze doos is met 1 hand te bedienen. Deze is verkrijgbaar met een grijs of met een aquablauw randje.