Babybadje Naked | Veilig je baby in bad

Posted by jill 06-03-2020 0 Opmerkingen Babyuitzet,

Babybadje Naked van Boon is de perfecte oplossing om jouw baby veilig in bad te doen. Dankzij het slimme ontwerp en de antislip laag hoef je niet bang te zijn dat jouw baby jou uit de handen glipt. Badtijd moet niet alleen leuk en ontspannen zijn voor je baby maar ook voor jou! Dit flexibele en opvouwbare badje van Boon helpt daarbij.

Je baby in bad doen kan, vooral wanneer je voor het eerst ouders wordt, erg spannend voor je zijn. En voor je gevoel zijn er wellicht zoveel handelingen die je moet doen voordat je jouw baby in bad kunt doen. Badstandaard uitklappen. Bad op de standaard plaatsen. Water op de juiste temperatuur zien te krijgen zodat het niet te heet is voor de gevoelige huid van je baby. Badspulletjes klaarzetten als zeep, lotion en een badcape en natuurlijk niet vergeten om de verwarming een tikkeltje hoger te zetten.

Alles is gereed dus je baby kan in bad. Je houdt je baby vast zoals de kraamzorg jou dit heeft geleerd, je zeept je baby in en dan merk je dat je baby toch best glibberig is. Met moeite kun jij je kindje bovenwater houden. Je moet er niet aan denken dat je kindje kopje onder gaat doordat hij uit jouw handen glijdt. Gelukkig hebben de ontwerpers van Boon niet alleen nagedacht over het comfort van de baby maar hielden ze ook rekening met de gemoedsrust van ouders.

Antislip
Voor de veiligheid van jouw baby is de bodem van dit badje voorzien van een antislip laag. Dit voorkomt dat je baby te veel gaat schuiven en kopje onder gaat. Ook de uitklapbare poten zijn voorzien van antislip.

Aanpasbare diepte
Dit flexibele babybadje is zo ontworpen dat je de stand en diepte waarin je baby in bad gaat kunt aanpassen aan zijn vaardigheden. Voor pasgeboren baby’s kan je de stand net even wat schuiner plaatsen zodat ze heerlijk kunnen liggen en hun hoofdje altijd boven het water uitkomt. Is je baby in staat om goed zelfstandig te zitten, dan vouw je het badje nog iets verder uit waardoor het een volwaardig babybadje is voor jouw dreumes.

Opbergen
Geen babybadje meer dat in de weg staat van jouw badkamer. Na gebruik klap je de Naked eenvoudig inelkaar en hang je deze op aan de geïntegreerde haak of je bergt deze onder, naast of op een kast. De Naked is plat genoeg om overal in huis stijlvol te worden opgeborgen. Geen gedoe met standaards en grote babybadjes!