Rammelaar Done by Deer Grijs

Baby’s vinden het heerlijk om naar iets te grijpen en het vast te pakken. Rammelaar Done by Deer is extra aantrekkelijk om naar te kijken vanwege dat vrolijke gezichtje dat terugstaart.  De rammelaar is lekker klein en zacht zodat je kindje lekker met zijn rammelaar kan spelen. De rammelaar rammelt en wanneer je erin knijpt piept hij zachtjes. Ook de speciale babyspiegel zorgt voor kijkplezier. Al met al heeft deze stijlvolle grijze rammelaar van Done by Deer genoeg zintuigprikkelende elementen waar je kindje al vanaf 3 maanden goed zelf mee kan spelen. 

Een rammelaar helpt jouw kindje bij de ontwikkeling van verschillende vaardigheden. Zo kan je kindje zichzelf verwonderen over dat gezichtje dat vrolijk terugstaart in de babyspiegel. Het auditief vermogen wordt gestimuleerd door middel van geluid en door te grijpen naar zijn speeltje wordt de oog-handcoördinatie bevordert. De verschillende structuren helpen jouw kindje bij de ontwikkeling van de tastzin. Zo leert je kindje onderscheid te maken in zachte en gladde en ruwere structuren.

Hoewel de rammelaar ontwikkeld is voor kindjes vanaf 3 maanden omdat ze de rammelaar dan zelf vast kunnen houden, kan de rammelaar al vanaf de geboorte worden gegeven. Ouders/ verzorgers kunnen dan de rammelaar voor het kind vast houden totdat deze sterk genoeg is om dit zelf te doen. Leuk als kraamcadeau, cadeau voor tijdens de zwangerschap bij de babyshower of gewoon leuk als (reis)speeltje voor je kindje!

Wat maakt deze Rammelaar van Done by Deer bijzonder?
- rammelaar om in te knijpen;
- babyspiegel waarmee je kindje zichzelf leert te ontdekken;
- afmeting is ongeveer 10 x 16;
- helpt jouw kindje bij de ontwikkeling en het ontdekken van verschillende vaardigheden;
- ontwikkeld voor kindjes vanaf 3 maanden;

Rammelaar Done by Deer Grijs

  • €16,95
  • Excl. BTW: €16,95