Papfles Suavinex Haute Couture Geel | v.a. 4mnd

Papfles Suavinex Haute Couture in zomers geel is een BPA-vrije babyfles met een papspeen voor baby’s vanaf 4 maanden en ouder. Bovendien voldoet deze luxe zuigfles aan de strenge Europese normen voor baby en kinderartikelen,  wat jou als ouder gemoedsrust geeft. De fles is tevens te voorzien van een dental of combi speen in latex of silicone of je maakt er een stijlvolle drinkfles van door de Suavinex drinktuit direct mee te shoppen!

Papfles Haute Couture geel van Suavinex is een transparante babyfles met gele en gouden versieringen. De papfles wordt standaard geleverd met een silicone papspeen en een witte transportdeksel waarmee lekken wordt voorkomen. De meegeleverde gele reisdop zorgt ervoor dat de flesspeen altijd schoon is. Aan de buitenzijde van de fles staat de hoeveelheid in ml aangeven zodat je eenvoudig kunt zien hoeveel voeding je kindje al op heeft of nog met drinken. Wanneer je flesvoeding geeft met oplosbare poedermelk dan dien je de melkpoeder exact af te strijken en in de fles van je baby te gieten. Dit proces gaat een stuk makkelijker wanneer je een fles hebt met een extra brede vulopening. Maar voor nog meer gemak shop je direct een melkpoederdoosje bij!

Shop deze fles als:
- jouw kindje dikkere flesvoeding nodig heeft (reflux);
- je jouw kindje wat (rijste)pap wilt geven;
- je een babyfles zoekt met lekker veel inhoud; maar liefst 360ml!
- je een stijlvolle, veilige BPA-vrije babyfles voor jouw kindje wilt;

Plastic papfles paars indian girl is zoals alle plastic babyflessen van Suavinex gemaakt van BPA vrij (zonder Bisfenol-A) plastic en voldoet daarmee aan de strenge Europese normen voor baby en kinderartikelen. Voor jouw gemoedsrust en stijl koop je dus Suavinex!

Bijzondere kenmerken van PapflesSuavinex Haute Couture Geel zijn:
- vrij van Bisfenol-A
- voldoet aan de Europese normen voor baby en kinderartikelen;
- plastic fles met extra brede vulopening voor doseergemak;
- transparante fles met maataanduiding aan de buitenzijde in ml;
- je fles blijft het langst mooi wanneer je deze met de hand wast;
- de papfles mag in de magnetron (zonder flesspeen!);

Papfles Suavinex Haute Couture Geel | v.a. 4mnd

  • €12,99
  • Excl. BTW: €12,99

Tags: babyfles zonder bpa, papfles, combi zuigfles, Haute Couture