Papfles Suavinex 360ml vanaf 4mnd |Roze koraal Zwaluw

Papfles Suavinex Roze koraal Zwaluw is een plastic babyfles met een papspeen voor baby’s vanaf 4 maanden en ouder en een extra grote vulopening. De extra grote vulopening maakt het doseren van de flesvoeding mogelijk zonder te knoeien. Bovendien is Papfles Roze koraal Zwaluw gemaakt van BPA-vrij plastic dat aan de strenge Europese normen voor baby en kinderartikelen voldoet, wat jou als ouder gemoedsrust geeft.

Een papspeen heeft een flesspeen met een rond zuiggedeelte en een zogenaamde y-opening waardoor er gemakkelijker een dikkere vloeistof kan stromen zoals (rijste)pap. Een zogenaamde papfles is ook ideaal bij reflux baby’s die een dikkere vloeistof nodig hebben of als je gewoon jouw kindje een iets dikkere voeding wilt geven. Dus mocht je liever een 3-standen flesspeen of een voorgevormde dental flesspeen willen hebben dan kan dat. Kijk even in de categorie Flesspenen van Jill xox en kies de flesspeen van jouw voorkeur.

Shop deze fles als:
- jouw kindje dikkere flesvoeding nodig heeft (reflux);
- je jouw kindje wat (rijste)pap wilt geven;
- je een babyfles zoekt met lekker veel inhoud; maar liefst 360ml!
- je een stijlvolle, veilige BPA-vrije babyfles voor jouw kindje wilt;

Plastic papfles roze koraal is een transparante babyfles met afbeeldingen van donkerblauwe, bijna zwarte zwaluwen. De papfles wordt standaard geleverd met een silicone papspeen en een witte transportdeksel waarmee lekken wordt voorkomen. De meegeleverde koraalroze reisdop zorgt ervoor dat de flesspeen altijd schoon is. Aan de buitenzijde van de fles staat de hoeveelheid in ml aangeven zodat je eenvoudig kunt zien hoeveel voeding je kindje al op heeft of nog met drinken. Wanneer je flesvoeding geeft met oplosbare poedermelk dan dien je de melkpoeder exact af te strijken en in de fles van je baby te gieten. Dit proces gaat een stuk makkelijker wanneer je een fles hebt met een extra brede vulopening.

Plastic papfles koraal roze zwaluw is zoals alle plastic babyflessen van Suavinex gemaakt van BPA vrij (zonder Bisfenol-A) plastic en voldoet daarmee aan de strenge Europese normen voor baby en kinderartikelen. Voor jouw gemoedsrust en stijl koop je dus Suavinex!

Bijzondere kenmerken van Papfles Suavinex Roze Koraal Zwaluw zijn:
- vrij van Bisfenol-A
- voldoet aan de Europese normen voor baby en kinderartikelen;
- plastic fles met extra brede vulopening voor doseergemak;
- transparante fles met maataanduiding aan de buitenzijde in ml;
- je fles blijft het langst mooi wanneer je deze met de hand wast;
- de papfles mag in de magnetron (zonder flesspeen!);
- de fles mag in het bovenste rek van de vaatwasser tot 60 graden;

Papfles Suavinex 360ml vanaf 4mnd |Roze koraal Zwaluw

  • €12,99
  • Excl. BTW: €12,99

Tags: babyfles, papfles, plastic, bpa-vrij, groot, 4 maanden