Zazu

Zazu

Klok kijken kunnen nu ook de kleinsten! Al vanaf een jaar of twee kan je een slaaptrainer  (en nachtlamp!) zoals Sam introduceren bij je peuter. Dankzij de innovatieve klok van het Nederlandse merk Zazu kunnen peuters klok kijken doordat ze zien dat Sam zijn oogjes open of dicht heeft. Kleuters kunnen de verschillende kleuren van Sam gebruiken die aangeven dat het tijd is om te slapen, nog even iets voor zichzelf te doen of dat je kind mag opstaan. En als je kind echt kan klok kijken dan maakt je kind gebruik van de digitale of analoge klok van Sam. ZaZu heeft onlangs Lou de uil als nachtlampje geintroduceerd. Nachtlampje Lou heeft een timer en gaat automatisch uit. Wordt je kindje wakker en maakt hij geluid dan wekt hij ook Lou de uil. Dankzij de geluidsensor is Lou wakker om jouw kindjes kamer te verlichten. Bang zijn in het donker hoeft niet meer en met licht aan slapen kan gewoon. Zazu is een jong merk dat nog volop in ontwikkeling is, dus wie weet met welke producten Zazu ons in de toekomst nog verrast! 

Weergegeven:
Sorteren op:

Knuffel Zazu Hartslag | Ezeltje Don

Knuffel ezeltje Don van ZaZu helpt jouw baby te kalmeren met zijn hartslag, het geluid van een waterval of met 4 andere rustgevende melodieën. Vanwege de kalmerende eigenschappen is dit ZaZu knuffeltje met hartslag een ideaal cadeau voor tijdens d..

€29,95 Excl. BTW: €24,75

Knuffel Zazu Hartslag | Hondje Dex

Knuffelhondje Hartslag Dex van ZaZu helpt jouw baby te kalmeren met zijn hartslag, het geluid van een waterval of met 4 andere rustgevende melodieën. Vanwege de kalmerende eigenschappen is dit knuffeltje met hartslag een ideaal cadeau voor tijdens..

€29,95 Excl. BTW: €24,75

Knuffel Zazu Hartslag | Lammetje Liz

Knuffel Liz van ZaZu helpt jouw baby te kalmeren met haar hartslag, het geluid van een waterval of met 4 andere rustgevende melodieën. Vanwege de kalmerende eigenschappen is dit knuffeltje met hartslag een ideaal cadeau voor tijdens de babyshower ..

€29,95 Excl. BTW: €24,75

Nachtlampje Zazu Uil Lou Grijs

Is jouw kindje bang in het donker en wil hij niet in het donker slapen? Nachtlampje Lou van Zazu is de oplossing!Lou is eigenlijk twee lampen in 1 doordat zowel Lou (de Grijze uil) als de “tak” waar hij op zit, is verlicht. Beide zijn afzonde..

€39,95 Excl. BTW: €33,02

Nachtlampje Zazu Uil Lou Roze

Wil je kind niet in het donker slapen maar wil jij dat je kind dat wel doet? Nachtuiltje Lou van Zazu is de oplossing!Lou is eigenlijk twee lampen in 1 doordat zowel Lou (de Roze uil) als de “tak” waar hij op zit, is verlicht. Beide zijn afzo..

€39,95 Excl. BTW: €33,02

Slaaptrainer pinguin Pam

Nachtlampje, slaaptrainer en speaker in 1 prachtige pinguin. Dat is Pam. Doordat Pam multifunctioneel is, kan dit artikel al vanaf de geboorte worden gebruikt. Gebruik Pam als nachtlampje voor je baby, als slaaptrainer voor je peuter en/ of als dr..

€39,95 Excl. BTW: €33,02

Slaaptrainer schaap Sam

Slaaptrainer (en nachtlampje!) schaap Sam leert kinderen op kindvriendelijke wijze klok lezen en vertelt hen precies wanneer het tijd is om te gaan slapen, ze nog even geduld moeten hebben of wanneer ze mogen opstaan.   Sam is het ideale..

€39,95 Excl. BTW: €33,02