Booo

Suavinex Booo is een vrolijke collectie die onder meer bestaat uit 360 graden anti knoei bekers, antilekbekers, maaltijdsetjes die bestaan uit een placemat, plat bord, diep bord en lepel, drinkbekers met rietjes en nog veel meer leuke items. De artikelen uit de Booo collectie zijn versierd met spookjes en kleine monstertjes die je kleintje gezelschap houden tijdens het eten en drinken. Binnen deze kleurrijke collectie vind je vast een item voor jouw klein monstertje!

Weergegeven:
Sorteren op:

Anti knoeibeker Suavinex 360 Blauw

Een anti knoeibeker is de perfecte oefen drinkbeker voor jouw kindje. Anti knoeibeker 360 van Suavinex helpt je kindje bij de overstap van een drinkbeker met tuit naar het drinken uit een gewone kinder drinkbeker.  Doordat de anti knoei beker..

€14,99 Excl. BTW: €12,39

Anti knoeibeker Suavinex 360 Roze

Een anti knoeibeker is de perfecte oefen drinkbeker voor jouw kindje. Anti knoeibeker 360 Roze van Suavinex helpt je kindje bij de overstap van een drinkbeker met tuit naar het drinken uit een gewone kinder drinkbeker. Doordat de anti knoei beker ..

€14,99 Excl. BTW: €12,39

Antilekbeker Suavinex 4+ Blauw | Booo

Antilekbeker met zachte silicone tuit van Suavinex met vrolijke spookjes/ monstertjes uit de Booo collectie vormt de ideale tussenstap van zuigfles naar drinkbeker. Jouw kleintje houdt zijn Suavinex antilekbeker zelf vast door hem stevig bij zijn han..

€12,95 Excl. BTW: €10,70

Antilekbeker Suavinex 4+ Roze | Booo

Mooie roze design antilekbeker met zachte silicone tuit van Suavinex met vrolijke spookjes/ monstertjes uit de Booo collectie. Deze vrolijke tuitbeker vormt de ideale tussenstap van zuigfles naar drinkbeker. Jouw kleintje houdt zijn Suavinex antil..

€12,95 Excl. BTW: €10,70

Maaltijdset Suavinex Blauw Booo

Maaltijdset Suavinex Booo Blauw is een prachtig anti slip 5-delig design kinderservies voor met name beginnende eters zoals dreumesen peuters en kleuters.  Deze 5-delige design eetset bestaat uit 1 lepel, 1 kom/ diep bord, 1 plat bord, 1 beke..

€39,99 Excl. BTW: €33,05

Maaltijdset Suavinex Roze Booo

Maaltijdset Suavinex Booo Roze is een stijlvolle eetset die bestaat uit 5 verschillende soorten eetgerei en is al geschikt voor het gebruik bij de eerste hapjes van jouw baby. Leuk als kraamcadeau!Booo Roze is een prachtig kleurrijk kinderser..

€39,99 Excl. BTW: €33,05

Babylepel 4+ Suavinex reisset Blauw

Stijlvolle 3-delige blauw-gele design reisset van Suavinex bestaat uit een felblauwe plastic lepel, gele slabclip en lichtblauw doosje waar je de boel in kan opbergen. Met de slabclip maak je in een mum van tijd een slab van een spuugdoek, theedoe..

€14,95 Excl. BTW: €12,36

Babylepel 4+ Suavinex reisset Roze

Deze handige 3-delige design reisset van Suavinex bestaat uit een roze plastic lepel, mintkleurige slabclip en roze doosje waar je de boel in kan opbergen. Met de slabclip maak je in een mum van tijd een slab van een spuugdoek, theedoek, handdoek,..

€14,95 Excl. BTW: €12,36