Fopspeen 0-6 Suavinex Rose et Bleu Blauw Hond

Deze mooie blauwe fopspeen met Schots Hondje in donkerblauw en transparant ringetje uit de Suavinex  Rose et Bleu Scottish collectie is niet alleen medisch verantwoord maar ook nog eens mooi. Wanneer je een Suavinex Rose et Bleu fopspeen koopt, dan weet je dat je kwaliteit koopt en dus een veilige fopspeen voor jouw baby. Jouw gevoel voor stijl en een veilige speen voor jouw baby worden samengebracht in deze mooie blauwe Rose et Bleu Scottish fopspeen van Suavinex met Schots Hondje. Bovendien is deze stijlvolle Rose et Bleu speen voorzien van ventilatiegaten om zo huidirritatie te voorkomen. Wanneer je baby zuigt kan er namelijk wat speeksel vrij komen tussen het schild van de speen en je baby.

scottish rose et bleu suavinex collectie 0 tot 6 maanden

Een Rose et Bleu design fopspeen kenmerkt zich door zijn kleine ronde schild zodat ze niet het mooie gezichtje van jouw kindje bedekken. De Rose et Bleu Scottish fopspeen met Schotse Hond heeft een voorgevormd oftewel dental speengedeelte. De dental speen draagt bij aan een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee ook de toekomstige tandjes. 

 

Pluspunten van Fopspeen Rose et Bleu Scottish Hond zijn:

* 0-6 maanden Rose et Bleu fopspeen;
* rond schild/ rond model;
* mooi transparant ringetje;
* hond in een contrasterend blauw op schild;
* siliconen fopspeen;
* fopspeen met dentalvorm voor een goede ontwikkeling van de kaken en daarmee de toekomstige tandjes;

CADEAU - IDEE
Deze Rose et Bleu fopspeen uit de Scottisch collectie staan leuk bij elk outfitje vooral met een bijpassende Rose et Bleu Scottish fopspeenketting in hond model. Deze chique speenketting in zilverlook zorgt ervoor dat je kindje zijn fopspeen overdag niet kwijt raakt en er ook nog eens stijlvol uitziet! 

Fopspeen 0-6 Suavinex Rose et Bleu Blauw Hond

  • €5,50
  • Excl. BTW: €4,55
  • 2 of meer €4,95