Rose et Bleu

Rose et Bleu

Rose et Bleu is de collectie van Suavinex voor eenieder die op zoek is naar stijlvolle babyartikelen in de kleuren roze en blauw. In een babywinkel zoals Jillxox ontkom je niet aan de kleuren roze en blauw. De Rose et Bleu collectie is dan ook altijd een collectie die Jillxox graag aan haar assortiment toevoegt. De Rose et Bleu collectie van Suavinex verandert steeds maar de kleuren blijven hetzelfde. De Rose et Bleu collectie bestaat steeds uit grote en kleine babyflessen, fopspeenkettingen, fopspeenbewaardoosjes en natuurlijk fopspenen vanaf de geboorte tot 6 maanden en ouder. En dat allemaal natuurlijk in de kleuren roze en blauw. Bekijk hier snel welke Rose et Bleu collectie(s) beschikbaar is bij Baby & Kidsdesign winkel Jillxox.

Weergegeven:
Sorteren op:

Fopspeen 0-6 Suavinex Rose et Bleu Blauw Hond

Deze mooie blauwe fopspeen met Schots Hondje in donkerblauw en transparant ringetje uit de Suavinex  Rose et Bleu Scottish collectie is niet alleen medisch verantwoord maar ook nog eens mooi. Wanneer je een Suavinex Rose et Bleu fopspeen koop..

€5,50 Excl. BTW: €4,55

Fopspeen 0-6 Suavinex Rose et Bleu Blauwe Ruit

Fopspenen zijn niet alleen bedoeld om de zuigbehoefte van je baby te stillen maar worden ook steeds meer gebruikt als fashion item, als accessoire om baby’s outfit compleet te maken. Welke fopspeen je ook kiest uit de Rose et Bleu Scottish collect..

€5,50 Excl. BTW: €4,55

Fopspeen 0-6 Suavinex Rose et Bleu Roze Hond

Deze mooie roze fopspeen met Schots Hondje in een contrasterend roze en transparant ringetje uit de Suavinex  Rose et Bleu Scottish collectie is niet alleen medisch verantwoord maar ook nog eens mooi. Wanneer je een Suavinex Rose et Bleu fops..

€5,50 Excl. BTW: €4,55

Fopspeen 6+ Rose et Bleu DUO Roze

Jouw gevoel voor stijl en een veilige speen voor jouw baby worden probleemloos samengebracht in deze mooie Suavinex DUO combinatie van silicone dental spenen in een mooie zachtroze kleur in Schotse stijl en Schots hondje in het midden van de fopsp..

€7,95 Excl. BTW: €6,57

Baby cadeau set jongetje Suavinex Blauw -25%

Baby cadeau set jongetje Suavinex Blauw

Deze prachtige babycadeau set bestaat uit drie fashion items uit de Suavinex Rose et Bleu collectie. Deze eerste dag set is ideaal als kraamcadeau of babyshower gift doordat de babyfles, de fopspeen en de fopspeenketting in een prachtige transpara..

€19,95 €14,95 Excl. BTW: €12,36

Baby cadeau set meisje Suavinex Roze -25%

Baby cadeau set meisje Suavinex Roze

Deze prachtige babycadeau set bestaat uit drie fashion items uit de Suavinex Rose et Bleu collectie. Deze eerste dag set is ideaal als kraamcadeau of babyshower gift doordat de babyfles, de fopspeen en de fopspeenketting in een prachtige transpara..

€19,95 €14,95 Excl. BTW: €12,36

Fopspeenketting Suavinex Ovaal Mint

Fopspeenkettingen zorgen ervoor dat je de speen van je baby/ kind nooit meer kwijt raakt. Je maakt de fopspeen met een simpele klik vast aan de fopspeenketting. De fopspeenketting bevestig je vervolgens aan zijn eigen kledingstuk als het perf..

€9,95 Excl. BTW: €8,22

Fopspeenketting Suavinex Rose et Bleu Blauw

Prachtige fopspeenketting in zilverlook uit de Rose et Bleu Scottisch collectie van Suavinex. Deze stijlvolle fopspeenketting met een broche in de vorm van een "Scottish" hondje of in de vorm van een appel zorgt ervoor dat je de fopspeen van je ba..

€11,00 Excl. BTW: €9,09

Fopspeenketting Suavinex Rose et Bleu Roze

Fopspeenketting in zilverlook uit de Rose et Bleu Scottisch collectie van Suavinex. Deze stijlvolle fopspeenketting met een broche in de vorm van een "Scottish" hondje of in de vorm van een appel zorgt ervoor dat je de fopspeen van je baby nooit m..

€11,00 Excl. BTW: €9,09