Paperfuel

Paperfuel

Paperfuel is het nieuwe label van Studio Buskruit. Studio Buskruit is het illustratie en vormgevingsbureau van ontwerpster Karen Luttenberg. Karen heeft een eigen label gelanceerd genaamd Paperfuel, waarvoor zij onder andere handgetekende teksten en illustraties heeft omgetoverd tot stijlvol design cadeaupapier, cadeaulabels, stickers en postkaarten. 

Weergegeven:
Sorteren op:

Cadeaulabel Eef Lillemor Beer

Dit stijlvolle labeltje in Beer uitvoering van Eef Lillemor is gewoon te leuk! Gebruik dit mooie Beertje als cadeaulabel om cadeautjes net even wat leuker in te pakken. Wie wordt er nou niet blij van Beertjes? De beer cadeau label s er één ui..

€0,95 Excl. BTW: €0,79

Cadeaulabel Eef Lillemor Nijlpaard

Dit nijlpaard labeltje van Eef Lillemor is gewoon te leuk! Gebruik deze schattige en toch stoere hippo als cadeaulabel om cadeautjes net even wat leuker in te pakken. Cadeaulabel Nijlpaard is er één uit een serie van drie stijlvolle labels va..

€0,95 Excl. BTW: €0,79

Cadeaulabel Eef Lillemor Panda

Dit panda labeltje van Eef Lillemor is gewoon te leuk! Gebruik deze schattige en toch stoere panda als cadeaulabel om cadeautjes net even wat leuker in te pakken. Wie wordt er nou niet blij bij het zien van deze leuke panda? De panda is niet allee..

€0,95 Excl. BTW: €0,79

Cadeaulabel Paperfuel Sint

Cadeaulabels van Paperfuel uit de Sint collectie maken jouw sinterklaascadeautje helemaal af. Kies voor deze stijlvolle witte cadeau label met de tekst "van Sint". Deze prachtige design cadeau label van Paperfuel is perfect om te combineren met he..

€0,95 Excl. BTW: €0,79

Cadeaulabel Sinterklaas Paperfuel | Piet

Cadeaulabels van Paperfuel uit de Sint collectie maken jouw sinterklaascadeautje helemaal af. Kies voor deze stijlvolle zwarte cadeaulabel met de tekst "van Piet". Deze prachtige design cadeaulabel van Paperfuel is perfect om te combineren met het..

€0,95 Excl. BTW: €0,79

Cadeaulabel Sparkling Paper

Cadeaulabels van Sparkling Paper uit de Mister Rabbit collectie maken jouw cadeautje helemaal af. Deze prachtige design cadeau label van Sparkling Papers is niet alleen perfect om te combineren met de bijpassende cadeauzakjes maar is ook leuk om b..

€0,65 Excl. BTW: €0,54

Cadeaupapier Sinterklaas Zwart Paperfuel

Sinterklaas cadeautjes inpakken doe je met stijlvol inpakpapier voor Sinterklaas in een prachtig zwart-wit uitvoering met handgeschreven Sinterklaasteksten in wit op een zwarte ondergrond. Paperfuel heeft speciaal voor iedereen die geen mijters, p..

€1,95 Excl. BTW: €1,61