Kaloo

Kaloo

Het Franse Kaloo klinkt al bijna als een sprookje dat werkelijkheid wordt. Iedere collectie van Kaloo is zo uniek als een baby. Kaloo bedenkt voor iedere collectie een verhaal van waaruit de ontwerpers aan de slag gaan. Met hun creatieve toverstokjes (potloden) toveren ze de meest innovatieve en zachtste pluche knuffels op papier. Tot in het kleinste detail wordt er aandacht besteedt aan materiaal en kleursamenstelling – de brandkenmerken van Kaloo.

De prachtige cadeau dozen maken het plaatje compleet en dan is het wachten. Wachten op die ene baby die zijn Kaloo knuffel in zijn armen sluit om zijn eigen verhaal te schrijven.

Weergegeven:
Sorteren op:

Knuffel Kaloo Sweet Life Konijn Super

Lief knuffel konijn Super uit de Kaloo Sweet Life collectie is een schitterend knuffelkonijntje in mintkleur. Door het pastelkleurige zachte groen is dit konijntje ideaal als cadeautje voor kleine meisjes die niet zo van roze houden. Door de borde..

€24,95 Excl. BTW: €20,62

Knuffel Kaloo Sweet Life Muis Love

Kaloo is niet zomaar een kraamcadeau, maar een cadeau dat wordt gekoesterd. Een cadeau dat je bewaard vanwege de herinneringen die je eraan hebt. Want baby's worden groot en zullen hun Kaloo dan niet langer nodig hebben als beste vriendje. De heri..

€24,95 Excl. BTW: €20,62

Knuffel Kaloo Sweet Life Poes Bisous

Miauw! Knuffel Katje Kaloo Bisous uit de Sweet Life collectie van Kaloo spint van ongeduld en loopt zenuwachtig heen en weer omdat ze benieuwd is met welk kindje ze spannende avonturen gaat beleven. Haar prachtig gele vacht is voorzien van oranje ..

€24,95 Excl. BTW: €20,62

Knuffel met muziek Beer Kaloo Denim

Muziek knuffelbeer Kaloo is afkomstig uit de Blue Denim collectie van het franse merk Kaloo. De knuffelbeer is ruim 25cm groot. Door de knuffelbeer uit te rekken tot ruim 40cm speelt hij een leuk deuntje af. Speelgoed met muziek heeft altijd wel e..

€39,95 Excl. BTW: €33,02

Knuffeldoekje Konijn Kaloo Sweet Life

Dit prachtige knuffeldoekje uit de  collectie van Kaloo is het ultieme kraamcadeau. Konijn Pteti mec heeft een schattig snuitje met daaraan een stoer knuffeldoekje van de zachtste materialen en de hoogste kwaliteit! De lange oren in zacht roz..

€24,95 Excl. BTW: €20,62