Fehn

Fehn

Sinds 1949 staat het Duitse merk Fehn voor innovatieve en kwalitatief hoogwaardige baby speelgoed. Het baby speelgoed van Fehn is geschikt vanaf de geboorte. De mooie producten zijn lekker zacht en vormen het perfecte cadeau voor alle baby's. Baby speelgoed van Fehn helpt jouw baby bij de ontwikkeling van motorische vaardigheden, spreekt tot zijn verbeelding en stimuleert jouw baby’s visuele, auditieve en tactiele zintuigen. Veiligheid en kwaliteit zijn het meest belangrijk voor Fehn. Het baby speelgoed van Fehn wordt dan ook altijd getest door TÜV Rheinland LGA Products GmbH in Nürnberg, het toonaangevende testinstituut voor speelgoed in Duitsland, zodat het voldoet aan de Europese normen van speelgoed.

Weergegeven:
Sorteren op:

Knuffel met muziek Snow schaapje Bruin

Dit schattige muziekdoosje is niet alleen een luxe kraamcadeau maar is in de eerste maanden tevens het ideale hulpmiddel bij het slapen voor de baby. Bovendien is dit luxe muziekdoosje uit de Snow babyfehn collectie ook nog eens wasbaar! Een prach..

€27,95 Excl. BTW: €23,10

Knuffel met muziek Snow schaapje Groen

Dit schattige muziekdoosje is een prachtig luxe kraamcadeau en in de eerste maanden tevens het ideale hulpmiddel bij het slapen voor de baby. Daarbij is dit luxe muziekdoosje uit de Snow babyfehn collectie ook nog eens wasbaar! Een prachtig wit en..

€27,95 Excl. BTW: €23,10

Rammelaar Done by Deer Grijs

Baby’s vinden het heerlijk om naar iets te grijpen en het vast te pakken. Rammelaar Done by Deer is extra aantrekkelijk om naar te kijken vanwege dat vrolijke gezichtje dat terugstaart.  De rammelaar is lekker klein en zacht zodat je kindje l..

€16,95 Excl. BTW: €14,01