Schriftjes Eef Lillemor

Leuke schriftjes zonder lijntjes. Stijlvolle schriftjes waar jij of je kind alle creativiteit in kwijt kan. Schrijf je lievelingsrecepten hierin of gebruik het voor handlettering. Het schriftje is ook leuk om al die leuke uitspraken en bijzondere momenten in vast te leggen (maak er een zwemdiploma A-boekje van of een boekje met tekst en foto's voor de eerste schooldag. Ook je kind kan aan de slag met het oefenen van letters door ze te schrijven of te stempelen. Of wat denk je van het schrijven van verhalen mocht je een schrijftalent heb.


De vrolijke schriftjes van Eef Lillemor zijn ook handig als communicatiemiddel met je kind. In het schriftje kan je kind alles opschrijven van wat het heeft meegemaakt. Wat het leuk vindt of juist minder leuk vond. Als ouder kan je vervolgens een reactie erbij zetten. Je kind kan zo de ervaring van zich afschrijven en als ouder ben je meteen op de hoogte van wat er in het hoofd van je kind omgaat.  

Of je de schriftjes van Eef Lillemor nu gebruikt als zorgenschriftje, handlettering schriftje of zo maar schriftje...deze schriftjes zijn gewoon te leuk om te hebben.
Afmeting schriftjes 215 x 135 mm.

Kies jouw favoriete schriftje!

Schriftjes Eef Lillemor

  • €3,95
  • Excl. BTW: €3,95

Beschikbare opties:

Tags: schrift, notebook, papier, eef, lillemor, panda, druppel, roze, blauw, walvis, handlettering