Duux

Duux

Het Nederlandse merk Duux ontwerpt producten in de eerste plaats voor Ouders, niet voor baby's. "Duux is not for babies". De producten van Duux zijn daarom ook speciaal in kleuren uitgevoerd die in eerste instantie de ouders aanspreken zoals klassiek zwart of modern wit. Kleuren als zachtroze of babyblauw zal je dan ook niet bij Duux vinden. Dit maakt Duux het merk voor ouders van nu. Ouders die eisen stellen aan het design en zich willen kunenn verzekeren van functionaliteiten die het ouderschap makkelijker maken. Duux is het musthave merk  voor ouders. Duux mag en moet worden gezien! 

Weergegeven:
Sorteren op:

Babyprojector Duux stars

Met de babyprojector van Duux, tover je de kinderkamer om in een waar lichtsterren en muziektheater. Kies uit drie verschillende lichtkleuren en bedien deze schitterende babyprojector met je stem. Deze kekke high-tech projector geeft een leuk muzi..

€39,00 Excl. BTW: €32,23

Luchtbevochtiger paddestoel groen

Laat je baby weer heerlijk slapen met de schattige en avondtuurlijke groene design luchtbevochtiger van Duux. Deze groene luchtbevochtiger zorgt voor een prettig klimaat in de kinderkamer. Droge lucht ontstaat doordat in de wintermaanden, de verwa..

€69,00 Excl. BTW: €57,02

Luchtbevochtiger paddestoel rood

Laat je baby weer heerlijk slapen met de schattige en avondtuurlijke design paddestoel luchtbevochtiger van Duux. Deze paddenstoel luchtbevochtiger zorgt voor een aangenaam klimaat in de kamer van jouw kleine. De luchtbevochtiger zorgt ervoor dat ..

€69,00 Excl. BTW: €57,02