Dreamkey

Dreamkey

Dreamkey design is papierwaren die het  leven net ietsje mooier maken. Prachtig luxe cadeaupapier voor verjaardagscadeautjes, kraamcadeaus of zomaar cadeaus van Dreamkey design koop je via Jillxox -expect more!

Weergegeven:
Sorteren op:

Cadeaupapier Roze Pijlen

Cadeaupapier Pijlen is een prachtig vel papier van ongeveer 50x70cm waarmee je zelf jouw cadeautje omtovert tot een prachtig pakje. Cadeaupapier Pijlen is zachtroze met zwarte pijlen. Gebruik cadeaupapier Pijlen voor iedere dag of als basis voor j..

€1,50 Excl. BTW: €1,24

Cadeaupapier Roze Streep

Cadeaupapier Streep is een prachtig vel papier van ongeveer 50x70cm waarmee je zelf jouw cadeautje omtovert tot een prachtig pakje. Cadeaupapier Streep is zachtroze met witte strepen en pijlen met aan de ene kant een tulp en aan de andere kant een..

€1,50 Excl. BTW: €1,24

Cadeaupapier Zwart Sterrenhemel

Cadeaupapier Sterrenhemel is een prachtig vel papier van ongeveer 50x70cm waarmee je zelf jouw cadeautje omtovert tot een prachtig pakje. Cadeaupapier Sterrenhemel is zwart met witte sterretjes. Gebruik cadeaupapier Sterrenhemel voor iedere dag of..

€1,50 Excl. BTW: €1,24

Cadeaupapier Zwart-wit wieber

Cadeaupapier zwart-wit wieber is een prachtige rol papier van ongeveer 30x300cm waarmee je zelf jouw cadeautje omtovert tot een prachtig pakje. Cadeaupapier zwart-wit-wieber is perfect te gebruiken cadeaupapier voor iedere dag of als basis voor je..

€1,95 Excl. BTW: €1,61