WubbaNub

WubbaNub

Maak kennis met de knuffelspenen van WubbaNub. De WubbaNub spenen familie bestaat uit verschillende dierenvriendjes die jouw baby gezelschap houden. Het unieke ontwerp van een verzwaarde knuffel met daaraan een medisch ontwikkelde silicone speen (Philips) voorkomt dat de speen steeds uit je baby's mond valt. De WubbaNubs zijn licht gevuld waardoor ze goed op de borst van je baby blijven liggen en de speen eigenlijk altijd binnen "hap-bereik" is van jouw kleintje. De WubbaNub knuffelspenen zijn geschikt voor zowel prematuur geboren baby's als baby's vanaf 0 maanden. Ze worden geleverd met cadeauverpakking en zijn daardoor ideaal als kraamcadeau of babyshower gift. Bekijk alle WubbaNubs. Kijk voor meer informatie over de Wubbanub knuffelspeen onder aan deze pagina.

Weergegeven:
Sorteren op:

Knuffelspeen Limited Edition

Wubbanub knuffelspeel Limited Edition is de oplossing op speentjes die uit de mond van je kindje floepen. De meeste ouders weten hoe het is als je midden in de nacht je bed uit moet omdat je baby zijn fopspeen weer uit zijn mond heeft laten vallen..

€19,95 Excl. BTW: €16,49

Knuffelspeen Wubbanub Lammetje UITVERKOCHT!

Knuffelspeen Wubbanub Lammetje

Pluspunten van de WubbaNub knuffelspeen zijn:- knuffel en speen in één; - door het grote ronde schild kan je baby het speengedeelte weer zelf in zijn mondje duwen; - draagt bij aan een goede hand – oogcoördinatie; - klein en licht ..

€18,95 Excl. BTW: €15,66