OB Designs

OB Designs

OB DESIGNS is een hip Australisch en milieubewust merk. Waar mogelijk houdt OB designs rekening met het milieu door zoveel mogelijk te recyclen en kiezen ze met zorg hun productieplaatsen uit. Naast milieu houden ze ook rekening met jou en je baby. Dit betekent dat ze natuurlijke producten gebruiken die niet schadelijk zijn voor je baby. Zo hebben ze de leuke DINGaRINGs en FlipityFlops ontworpen.

DINGaRINGs zijn eigenwijze 3in1 pluche knuffelbijtringen dierenvriendjes met elk een geheel eigen karakter. Jill's webtique verkoopt op dit moment Emma Uil, Duke Hond, Bernie Vogel en Bonnie Konijn.

FlipityFlops zijn unieke 3in1 knuffeldoekjes met houten bijtring en zijn verkrijgbaar in de kleuren, Rood, Creme en Aqua.

Weergegeven:
Sorteren op:

Knuffel bijtring 3in1 Biggetje

Knuffel bijtring Biggetje van OBdesigns is het ideale speelgoed voor jouw baby. Deze prachtige pluche big/varken is afkomstig uit de DingArings collectie en heet Frank. Net als alle DingArings karakters heeft ook Patty de Big een geheel eigen pers..

€15,95 Excl. BTW: €15,95

Knuffel bijtring 3in1 Konijn Bonnie

DINGaRINGs van het Australische merk OB Designs zijn super leuke 3in1 pluche design bijtringen die al te gebruiken zijn vanaf de geboorte! DINGaRINGs zijn schattige pluche knuffel dieren met daaraan vast een bijtring van hout: een knuffelbijt..

€15,95 Excl. BTW: €15,95

Knuffel bijtring 3in1 Schaap

Knuffel bijtring Schaap van OBdesigns is het ideale speelgoed voor jouw baby. Dit prachtige pluche schaap is afkomstig uit de DingArings collectie en heet Sheryl. Net als alle DingArings karakters heeft ook Sheryl het Schaap een geheel eigen perso..

€15,95 Excl. BTW: €15,95

Knuffel bijtring 3in1 Vos

Knuffel bijtring Vos van OBdesigns is het ideale speelgoed voor jouw baby. Deze prachtige pluche vos is afkomstig uit de DingArings collectie en heet Frank. Net als alle DingArings karakters heeft ook Frank de Vos een geheel eigen persoonlijkheid...

€15,95 Excl. BTW: €15,95

Knuffeldoekje 3in1 Aqua

FLIPITY FLOPS van het Australische merk OB Designs zijn super leuke 3in1 KNUFFELDOEKJES die al te gebruiken zijn vanaf de geboorte! Flipity Flops zijn zachte pluche knuffeldoekjes met daaraan vast een houten bijtring en de door baby’s felbege..

€13,95 Excl. BTW: €13,95