Jill's Merken

In JILL'S MERKEN  vind je alle hippe baby en kids merken die Jillxox speciaal voor jou heeft uitgezocht. Alleen de meest hip, hot en handige artikelen van een merk vind je in het assortiment van Baby & Kidsdesign winkel Jillxox terug. Het kan dus best zijn dat je niet alles van een merk in onze online boutique vindt. Daarbij willen we niet alle merken hebben die ergens anders ook al te krijgen zijn en doen we ons best om jou via Baby & Kidsdesign winkel Jillxox de meest Hip, Hot en Handige baby - en kinderproducten te tonen. 

Sommige merken importeert Jillxox zelf omdat er nog geen groothandelaren zijn en we je wel de meest innovatieve producten die het ouderschap of de zwangerschap makkelijker maken graag willen kunnen aanbieden. Andere merken kopen we pas op het moment dat jij het desbetreffende product bij ons besteld bij de leverancier. De levertijd van dergelijke merken is dan ietsje langer maar daardoor soms ook weer voordeliger. Daarbij is Jillxox altijd in ontwikkeling en op zoek naar nieuwe merken en kunnen we juist door ons flexibele inkoopbeleid onze klanten, Jij dus, blijven verrassen met nieuwe hip, hot & handige producten van zowel bestaande als compleet nieuwe merken.

Voor Nederland heeft Jillxox op dit moment de meest uitgebreide collectie Mamas & Papas babyproducten en zijn we - voor zover wij weten- de enige die het hippe baby speelgoed van Mamas & Papas voert. Jillxox was de eerste die het hippe spaanse Suavinex naar Nederland bracht en is nog steeds de winkel met het grootste assortiment Suavinex artikelen. Waar we ook trots op zijn, zijn de hippe Ritmo ondersteunende zwangerschapsbanden die jou en je baby tegelijkertijd van dezelfde muziek laten genieten. Als groeiende online Baby & Kidsdesign winkel zijn we supertrots op de vele hip, hot & handige producten die we inmiddels voeren en kunnen we enorm genieten van het shoppen naar perfecte merken/ producten voor Baby & Kidsdesign winkel Jillxox.

 

Suavinex bestaat al meer dan 30 jaar!