Maaltijdset Suavinex Roze Booo

Maaltijdset Suavinex Booo Roze is een stijlvolle eetset die bestaat uit 5 verschillende soorten eetgerei en is al geschikt voor het gebruik bij de eerste hapjes van jouw baby. Leuk als kraamcadeau!

Booo Roze is een prachtig kleurrijk kinderservies verpakt in een transparante cadeaudoos met handvat. De maaltijdset bestaat onder meer uit een mok. De mok is voorzien van een handvat aan beide kanten zodat jouw kind een goede grip heeft en zelfstandig uit zijn mok kan drinken. Ook de diepe voorgevormde lepel helpen jouw  kind met het zelfstandig kunnen eten. De extra diepte zorgt ervoor dat ondanks het onhandige opscheppen er toch voldoende op zijn lepel blijft liggen om in zijn mond te kunnen doen. De diepe kom/ bord is handig voor de eerste hapjes (vanaf 4 of 6 maanden) gepureerde babyvoeding of rijstepap en later soep en bijvoorbeeld cruesli. Vanaf 9 maanden zul je het platte bord meer gaan gebruiken voor zijn boterham of stukjes fruit. De placemat zorgt ervoor dat zijn bordje of kommetje niet snel wegschuift . Het geeft jouw kind een stabiele ondergrond om zelfstandig te kunnen eten.

Bijzondere elementen van maaltijdset Suavinex Booo Roze zijn:
* ontworpen voor baby's vanaf 6 maanden (kan echter al eerder worden gebruikt indien jouw kind eerder toe is aan vaste voeding!)
* 1x placemat;
* 1x plat kinderbord
* 1x kinder kom/ diep kinderbord
* 1x kinderlepel;
* 1x drinkbeker;
*  vaatwasmachine bestendig (m.u.v. placemat);

Maaltijdset Suavinex Roze Booo

  • €39,99
  • Excl. BTW: €33,05