Maaltijdset Suavinex Blauw Booo

Maaltijdset Suavinex Booo Blauw is een prachtig anti slip 5-delig design kinderservies voor met name beginnende eters zoals dreumesen peuters en kleuters.  Deze 5-delige design eetset bestaat uit 1 lepel, 1 kom/ diep bord, 1 plat bord, 1 beker en 1 placemat. De extra diepe babylepel en kom/ diep bord maken van Maaltijdset Suavinex Booo ook een ideaal kraamcadeau!

De ergonomisch gevormde lepel maakt het voor jouw kind  gemakkelijker om  zijn eten zelf op te scheppen. De meeste kinderlepels zijn namelijk vrij plat waardoor er bijna niets op de lepel blijft liggen doordat ongeoefende eters, zoals peuters, wat onhandig kunnen zijn. Ook is de achterzijde iets zwaarder waardoor de lepel beter in de handen van je kind blijft liggen.

De antislip placemat zorgt ervoor dat het platte bord of het diep bord/ kom minder makkelijk verschuift. Zo heeft jouw kindje meer grip op zijn eten. Gebruik de kom/ diep bord voor bijvoorbeeld de eerste hapjes vanaf 4 maanden zoals gepureerde babyvoeding. Vanaf 9 maanden mag je kind ook stukjes brood hebben, gebruik daarvoor het platte bord.

De mok is voorzien van twee handvatten waardoor hij niet snel door met eten besmeurde kinderhandjes zal vallen. De leuke mok helpt jouw baby bij het oefenen met het drinken uit een drinkbeker waardoor jouw  baby steeds minder gebruik hoeft te maken van zijn babyfles. De overstap van babyfles naar drinkbeker is onder meer nodig voor het trainen van mondspieren die nodig zijn bij het vormen van woorden en het maken van klanken.

Bijzondere elementen van maaltijdset Suavinex Booo Blauw zijn:
* ontworpen voor baby's vanaf 6 maanden (kan echter al eerder worden gebruikt indien jouw kind eerder toe is aan vaste voeding!)
* 1x placemat;
* 1x plat kinderbord
* 1x kinder kom/ diep kinderbord
* 1x kinderlepel;
* 1x drinkbeker;
*  vaatwasmachine bestendig (m.u.v. placemat);

Maaltijdset Suavinex Blauw Booo

  • €39,99
  • Excl. BTW: €33,05