Levertijd 30 dagen Maaltijdset Done by Deer Contour Roze

Maaltijdset ”Tasty” uit de Done by Deer Contour collectie is een vijfdelige set in roze bestaande uit een diep bord, een plat bord, een drinkbeker en een vork en lepel. De set is al te gebruiken vanaf het eerste hapje. Op de mooie giftbox staat dan ook niet voor niets My First Dinner set!

Het diepe kinderbord in donkerroze met miereneter contourprint zorgt ervoor dat je baby, zodra hij daaraan toe is, zijn fruit- of groentehapje vanuit zijn eigen kinderbordje kan nuttigen. De antisliprand aan de onderzijde zorgt ervoor dat het bordje minder snel  wegglijdt zodat jij je kindje gemakkelijk  zijn eerste hapjes kan geven.  

Het lichtroze platte bord met contourprint is ideaal als bordje waarvan jouw kindje zijn eerste boterhammetje (vanaf 9 maanden) eet of zelfstandig zijn eigen maaltijd nuttigt (vanaf 1jaar) met zijn eigen peuterbestek. De antislip aan de onderzijde zorgt ervoor dat het bordje stabieler staat doordat het makkelijk schuift.

Vanaf 9 maanden wordt het drinken uit een beker aanbevolen. De bijgeleverde kop heeft een mooi klein oortje dat geschikt is voor kleine kinderhandjes. Daarbij is het een ondiep kopje waar precies genoeg in past voor je kind. Op de bodem van de kop staat de tekst “Drink Up”in een roze spreekwolkje.

Bijzondere elementen van maaltijdset Tasty Contour Roze zijn:
- lichtroze plat kinderbord met miereneter Antee contour;
- donkerroze diep kinderbord met Raffi de giraf contour;
- lepel met donkerroze handvat;
- vork met zwart-wit gestreept handvat;
- drinkbeker met 1 oortje voor kleine vingertjes;
- materiaal: melamine;
- geschikt voor in de vaatwasser;
- melamine is niet geschikt voor de magnetron;

Maaltijdset Done by Deer Contour Roze

  • Merk: Silly U
  • Model: My First 10501
  • Beschikbaarheid: Levertijd 30 dagen
  • €23,95
  • Excl. BTW: €19,79