Luiertas Petunia Pickle Bottom Blauw

Luiertas Twilight Tiger Lily verandert moeiteloos in een stijlvolle handtas of rugzak. Luiertas Twilight Tiger Lily Wordt standaard geleverd met verschoonmatje en billendoekjesbox. Deze bijzondere luiertas is een zogenaamde Sashay Satchel tas gemaakt van organisch katoen en staat garant voor sierlijke nonchalance, veel opbergruimte en maximaal draagcomfort. \hierin kun je alles kwijt voor jou en je baby!

Binnenzijde Twilight Luiertas
Het interieur van de Sashay Satchel tassen bestaat uit twee organisatorische zakken, twee fleszakken, een zak met ritssluiting en een "niet meer graven" sleutelclip zodat je nooit meer je tas onderste boven hoeft te houden omdat je jouw sleutels kwijt bent. De mat zwarte billendoekjes box met Petunia Pickle Bottom monogram en verschoningsmat hebben een apart opbergvak.

Buitenzijde Twilight Luiertas
De buitenzijde heeft aan weerskanten een fles zak en een groot intern magazine/ tablet zak met mobiele telefoon vak aan de voorzijde. De achterzijde van de tas heeft eveneens een groot magazine vak met ruimte voor het netjes opbergen van de tasriemen wanneer je geen gebruik maakt van de rugtas optie.

Details Twilight Luiertas
Een saillant detail aan de Twilight luiertas is naast de fraaie blauwe stof met prachtige bloemprint in lime groen, aqua blauw en wit. De bronzen elementen van gespen en sluitingen en sierlijke knopen maken de tas nog luxueuzer.  

De Twilight luiertas van Petunia Pickle Bottom is een luiertas waar je dankzij de luxe materialen jarenlang plezier van zult hebben. Ook wanneer je kindje uit de luiers is, is deze luiertas een stijlvolle doch nonchalante damestas.


PRODUCT DEMONSTRATIE Sashay Satchel tas


Unieke elementen van Luiertas Petunia Pickle Bottom (PPB) Twilight zijn:
* gemaakt van luxe materialen als organisch katoen, bronzen sluitingen ed;
* luxe damestas;
* praktische en stijlvolle luiertas;
* waterafstotende coating;
* eenvoudig te reinigen met vochtige doek;
* te dragen als rugtas;
* wordt geleverd met zwarte PPB billendoekjes box;
* wordt geleverd met luxe PPB verschoningsmat;
* afmeting ongeveer: 34cm x 39cm (hoog) x 14cm;

Luiertas Petunia Pickle Bottom Blauw

  • €169,95
  • Excl. BTW: €140,45

Tags: luiertas, tas, petunia, rugzak,