Luiertas Petunia Pickle Bottom Malmo

Luiertas PPB Midnight in Malmo

Deze prachtige Petunia Pickle Bottom, PPB, luiertas in model Midnight in Malmo is een damestas met unieke benodigdheden die je als mama zeker zult waarderen. Zoals de ingebouwde commode waarop je jouw kindje eenvoudig kunt verschonen. En geheel in PPB stijl ontvang je een zwarte billendoekjes box met het PPB monogram erop. De Latte kleurige tas is gedecoreerd met bloemen in ei-vorm met bloemblaadjes in de kleur leisteen, onyx en wit. Op de voorzijde zit in citroen een mooi geborduurd detail.

De buitenzijde van de tas is gecoat met een pvc vrij laagje waardoor de tas waterafstotend is. Aan de voorzijde heb je één groot vak en aan weerzijde heb je ook vakken. Aan de binnenzijde vind je genoeg mogelijkheden om flessen, fopspenen, billendoekjes, luiers, boekje van het consultatiebureau en meer in op te bergen. Zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde (voor, achter en zijkant!) vind je voldoende opbergmogelijkheden voor jou en je baby’s spullen.

Het handvat van de tas is gepolsterd wat voor extra draagcomfort zorgt. Luiertas PPB Midnight in Malmo is tevens voorzien van een verstelbare riem die jou in staat stelt om de tas te dragen zoals jij dit wilt. In messenger-stijl (diagonaal) of over de schouder. 


PRODUCT DEMONSTRATIE City Carryall tas

 


Pluspunten van Luiertas PPB Midnight in Malmo zijn;

  • mooie designer tas met opvallende print;
  • met ingebouwde ‘commode’;
  • verschoningsmatje is verwijderbaar van ‘commode’;
  • buiten en binnenkant te reinigen met vochtige doek;
  • meerdere draagstijlen mogelijk door verstelbare schouderriem;
  • afmetingen: 33cm  x 30cm x 14cm;

Shop direct mee!

Uit de Midnight in Malmo serie is tevens het Beginnings boekje verkrijgbaar.  Hierin kan je allerlei belangrijke gegevens van je kleintje opbergen maar ook die van jou. Denk aan inentingen, zorgverzekeringpasjes, afsprakenkaarten, maar ook aantekeningen voor bijvoorbeeld het kolven. 

Luiertas Petunia Pickle Bottom Malmo

  • €169,95
  • Excl. BTW: €140,45

Tags: luiertas, petunia, bruin, beige, zwart, tas