Luiertas Petunia Pickle Bottom Zwart

Petunia Pickle Bottoms luiertas Evening in Innsbruck verandert moeiteloos in een stijlvolle handtas of rugzak. Luiertas Evening in Innsbruckis een zogenaamde Sashay Satchel tas  en staat garant voor veel opbergruimte en maximaal draagcomfort.

Binnenzijde Innsbruck Luiertas
Het interieur van de Sashay Satchel tassen bestaat uit twee organisatorische zakken, twee fleszakken, een zak met ritssluiting en een "niet meer graven" sleutelclip zodat je nooit meer je tas onderste boven hoeft te houden omdat je jouw sleutels kwijt bent. De mat zwarte billendoekjes box met Petunia Pickle Bottom monogram en verschoningsmat hebben een apart opbergvak.

Buitenzijde Innsbruck Luiertas
De buitenzijde heeft aan weerskanten een fles zak en een groot intern magazine/ tablet zak met mobiele telefoon vak aan de voorzijde. De achterzijde van de tas heeft eveneens een groot magazine vak met ruimte voor het netjes opbergen van de tasriemen wanneer je geen gebruik maakt van de rugtas optie.

Details Innsbruck Luiertas
Een saillant detail aan de Innsbruck luiertas is het sierlijke borduursel aan de voorzijde in zonnig geel en de zilvergrijze ornamenten waarmee de gehele tas is versierd. De zilveren elementen van gespen, sluitingen en sierlijke knopen maken de tas nog luxueuzer.  

De Innsbruck luiertas van Petunia Pickle Bottom is een luiertas waar je dankzij de luxe materialen jarenlang plezier van zult hebben. Ook wanneer je kindje uit de luiers is, is deze luiertas een stijlvolle doch nonchalante damestas.


PRODUCT DEMONSTRATIE Sashay Satchel tas
 

 


Unieke elementen van Luiertas Petunia Pickle Bottom (PPB) Innsbruck zijn:
* gemaakt van luxe materialen en zilveren sluitingen ed;
* luxe damestas;
* praktische en stijlvolle luiertas;
* waterafstotende coating;
* eenvoudig te reinigen met vochtige doek;
* te dragen als rugtas;
* wordt geleverd met zwarte PPB billendoekjes box;
* wordt geleverd met luxe PPB verschoningsmat;
* afmeting ongeveer: 34cm x 39cm (hoog) x 14cm;

Luiertas Petunia Pickle Bottom Zwart

  • €189,95
  • Excl. BTW: €156,98

Tags: luiertas, verzorging, tas, baby