Luieremmer Primanova Grijs

Stijlvolle design luieremmer in prachtig grijs van Primanova is de eerste extra grote luieremmer met een gepatenteerd geurloos wegwerpsysteem voor wegwerpluiers.

3x Geurloos
Anders dan andere luieremmers heeft de stalen Primanova luieremmer een afgesloten compartiment waar je de vieze luier in plaats. Hierdoor komen er geen nare luchtjes vrij van de reeds verzamelde luiers, zoals bij de meeste gewone luieremmers het geval is. Tevens heeft staal, in tegenstelling tot andere materialen, de fijne eigenschap dat deze geen luchtjes absorbeert. Ook het feit dat de Primanova luchtdicht kan worden afgesloten, zorgt ervoor dat de emmer geurloos is.

Pushsysteem
Dankzij het pushsysteem is de Primanova luieremmer ook met 1 hand te bedienen zodat je altijd een hand vrij hebt om je kindje vast te houden. Met een druk op de knop open je het afgesloten compartiment, plaatst de luier erin, sluit de deksel en klikt op de knop om de luier in de luieremmer te laten verdwijnen.

Afvalzak naar keuze
Voor de Primanova luieremmer kan je iedere gewenste afvalzak naar keuze gebruiken. Je hoeft dus geen aparte afvalzakken voor de luieremmer te kopen. Om nare luchtjes te voorkomen hoef je ook niet iedere luier in een apart vuilniszakje te doen. Scheelt geld en het is beter voor het milieu.

Lekker groot
Wanneer je bedenkt dat een pasgeboren baby minimaal 6x per dag moet worden verschoond dan zitten de meeste luieremmers al vrij snel vol. In de Primanova is plek voor wel 50% meer dan de gemiddelde luieremmer.  

Stijlvol robuust design
Luieremmer Primanova Grijs is gemaakt van matgrijs gepoedercoat staal dat over het algemeen stoot- en slijtvaster is dan menig ander materiaal. De matgrijze uitstraling past perfect in iedere kinderkamer. En dat is handig want zodra je kindje uit de luiers is, kan de Primanova dienst doen als prullenbak.

Bijzondere kenmerken van luieremmer Primanova grijs zijn:
- gepatenteerd geurloos wegwerpsysteem;
- geen nare geurtjes van luiers;
- eenvoudig pushsysteem:opent/sluit met klik;
- extra grote inhoud (tot wel 50% meer dan reguliere luieremmers!);
- antislip rand op bodem voorkomt schuiven;
- eigen afvalzakken zijn te gebruiken;
- geschikt als luieremmer en later als gewone prullenbak;
- gemaakt van gepoedercoat staal en aluminium (voorkomt nare luchtjes!);
- beter voor het milieu;
- praktisch handvat aan achterzijde;
- afmeting : hoogte 54cm x doorsnede 29cm;Bekijk het demonstratiefilmpje om te zien hoe de Primanova (voorheen Bubula) luieremmer werkt.

Luieremmer Primanova Grijs

  • €89,90
  • Excl. BTW: €89,90