Latex Fopspeen 12+ Natursutten Rond Dental

Natursutten latex fopspeen rond is een fopspeen die uit één stuk natuurlijk rubber is gemaakt voor kindjes vanaf 12 maanden.  Doordat de fopspeen uit één geheel is gemaakt, zitten er geen naden in de fopspeen waar eventueel vuil achter kan gaan zitten. Hygiënischer en veiliger dus voor je kind. Bovendien is deze ronde latex fopspeen gemaakt van het allereerste sap van de rubberboom wat de fopspeen zijn mooie helder geelbruine kleur geeft. Een Natursutten fopspeen is zachter en soepeler dan andere natuurlijk rubberen speentjes. De ventilatiegaten zorgen ervoor dat eventueel overtollig speeksel hierdoor kan afvloeien waardoor de kans op huidirritatie zo goed als nihil is. Ook laat het geen afdruk van het zuigen op je kindjes gezicht achter. 

Natursutten fopspeen rond geeft de rondachtige vorm van het latex schild van de fopspeen weer. Dental staat voor het anatomisch/ voorgevormde zuiggedeelte. Fopspeen Natursutten rond Dental is gemaakt van latex van de Hevea Brasiliensis rubberboom. Natursutten betekent letterlijk Natuurlijk zuigen. Moeder en eigenaar Anne-Dorthe Schroeder zocht naar een natuurlijk alternatief voor een fopspeen waar haar kind vele uren op zou zuigen. Geen chemische siliconen fopspeen maar een fopspeen “geproduceerd” door de natuur.

Alles wat je als bewuste mama (ouders) zoekt in een fopspeen, vind je in deze latex Natursutten fopspeen voor kindjes vanaf 12 maanden.

Bijzondere kenmerken fopspeen Natursutten rond Dental zijn:
* geschikt voor baby’s vanaf 12 maanden;
* gemaakt van 100% natuurlijk rubber;
* gemaakt uit één geheel (=hygiënischer);
* dental/ voorgevormd/ anatomisch zuiggedeelte;
* ventilatiegaten voorkomt huidirritatie;
* wordt geproduceerd in Europa (Italie);
* voldoet aan de veiligheidseisen EN – 1400;
* wordt standaard geleverd met cadeauverpakking;

 

Zuiggedeelte
DentalDeze fopspeen heeft een voorgevormd zuiggedeelte.

Latex Fopspeen 12+ Natursutten Rond Dental

  • €6,95
  • Excl. BTW: €6,95

Tags: fopspeen, latex, rond, dental, 12 maanden, anatomisch,