Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Latex Fopspeen 0-6 Natursutten Vlinder Dental

Latex Fopspeen Natursutten vlinder dental is een volledig 0-6 maanden latex fopspeen gemaakt van natuurlijk rubber van de Hevea Brasiliensis. Natursutten betekent letterlijk Natuurlijk zuigen en dat is dan ook de reden waarom de Natursutten spenen zijn ontwikkeld. Moeder en eigenaar Anne-Dorthe Schroeder zocht naar een natuurlijk alternatief voor een fopspeen waar haar kind vele uren op zou zuigen. Geen chemische siliconen fopspeen maar een fopspeen “geproduceerd” door de natuur.

Natursutten fopspeen vlinder dental is een fopspeen die uit één stuk natuurlijk rubber is gemaakt. Hierdoor zitten er geen naden in de fopspeen waar eventueel vuil achter kan gaan zitten. Een stuk hygiënischer dus voor je kind. Daarbij is de fopspeen gemaakt van het allereerste sap van de rubberboom. Dit maakt de Natursutten fopspeen lekker zacht en soepel waardoor hij geen afdruk op jouw kindjes gezicht achterlaat. Tevens zorgen de ventilatiegaten ervoor dat eventueel overtollig speeksel hierdoor kan afvloeien waardoor de kans op huidirritatie zo goed als nihil is.

Natursutten fopspeen vlinder geeft de vlinderachtige vorm van het latex schild van de fopspeen weer. Dental staat voor de anatomische/ voorgevormde vorm van het zuiggedeelte. De dental fopspeen zorgt voor een goede tongligging en stand van de kaken tijdens het zuigen maar ook wanneer je kindje even niet zuigt.

Alles wat je als bewuste mama (ouders) zoekt in een fopspeen, vind je in deze latex Natursutten vlinder fopspeen.
 

Bijzondere kenmerken fopspeen Natursutten vlinder dental zijn:
* geschikt voor baby’s van 0-6 maanden;
* vlindervormig schild;
* dental/ voorgevormd/ anatomisch/ orthodontisch zuiggedeelte;
* gemaakt van 100% natuurlijk rubber;
* gemaakt uit één geheel (=hygiënischer);
* wordt geproduceerd in Europa (Italie);
* voldoet aan de veiligheidseisen EN – 1400;
* wordt standaard geleverd met cadeauverpakking;

Zuiggedeelte
DentalDeze fopspeen heeft een voorgevormd zuiggedeelte.

Latex Fopspeen 0-6 Natursutten Vlinder Dental

  • €6,95
  • Excl. BTW: €6,95

Tags: puur, latex, rubber, natuurlijk, 0-6 maanden, vlinder