Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Latex Fopspeen 0-6 Natursutten Rond Combi

Natursutten Latex fopspeen rond combi is een fopspeen die uit één stuk natuurlijk rubber is gemaakt. Hierdoor zitten er geen naden in de fopspeen waar eventueel vuil achter kan gaan zitten. Een stuk hygiënischer en veiliger dus voor je kind. Daarbij is de fopspeen gemaakt van het allereerste sap van de rubberboom. Dit maakt de Natursutten fopspeen lekker zacht en soepel waardoor hij geen afdruk op jouw kindjes gezicht achterlaat. Tevens zorgen de ventilatiegaten ervoor dat eventueel overtollig speeksel hierdoor kan afvloeien waardoor de kans op huidirritatie zo goed als nihil is. Het ronde vormloze (kers) zuiggedeelte zorgt ervoor dat je deze speen altijd goed in je baby's mondje doet. 

Natursutten fopspeen rond geeft de ronde vorm van het latex schild van de fopspeen weer. Combi staat voor de fysiologische/ vormloze kersvorm van het zuiggedeelte. De combi fopspeen zit hierdoor altijd op de juiste manier in je baby's mondje. 

Fopspeen Natursutten rond combi is een volledig 0-6 maanden latex fopspeen gemaakt van latex van de Hevea Brasiliensis rubberboom. Natursutten betekent letterlijk Natuurlijk zuigen. Moeder en eigenaar Anne-Dorthe Schroeder zocht naar een natuurlijk alternatief voor een fopspeen waar haar kind vele uren op zou zuigen. Geen chemische siliconen fopspeen maar een fopspeen “geproduceerd” door de natuur.

Alles wat je als bewuste mama (ouders) zoekt in een fopspeen, vind je in deze latex Natursutten fopspeen.
 

Bijzondere kenmerken fopspeen Natursutten combi zijn:
* geschikt voor baby’s van 0-6 maanden;
* gemaakt van 100% natuurlijk rubber;
* gemaakt uit één geheel (=hygiënischer);
* vormloos/ kers/ fysiologisch zuiggedeelte;
* ventilatiegaten voorkomt huidirritatie;
* wordt geproduceerd in Europa (Italie);
* voldoet aan de veiligheidseisen EN – 1400;
* wordt standaard geleverd in cadeauverpakking;

Latex Fopspeen 0-6 Natursutten Rond Combi

  • €6,95
  • Excl. BTW: €6,95

Tags: latex, fopspeen, 0-6 maanden, rond, combi