Kwijlslab Mum2Mum Lichtroze

De kwijlslab is een handige slab om het gezever bij doorkomende tandjes op te vangen. Maar ook  een Fashionable slab om jouw baby’s kleding te beschermen of om je baby’s outfit mee af te stylen. Gebruik jouw Mum2Mum kwijlslab als opvangdoekje wanneer je baby veel zevert/ kwijlt vanwege zijn doorkomende tandjes. Zo houd je niet alleen zijn kleertjes droog maar voorkom je ook huidirritatie in de vorm van smetplekken.

Smetplekken ontstaan doordat de huid van je baby niet goed droog is gemaakt na zijn badje, wanneer hij spuugt of bijvoorbeeld door het kwijlen. Vooral voor het opvangen van overmatig zever is de Mum2Mum slab een fantastische oplossing doordat hij hoger sluit (bijna direct onder de kin) dan andere slabben. Deze hogere sluiting belemmert je kind echter niet om zich vrij te bewegen. Je baby kan dus gewoon lekker spelen zoals hij anders ook doet, maar dan in stijl!

Ook kan je de slab gebruiken als handig kruimelopvangdoekje. Zo voorkom je dat de kruimels van koekjes in de kleren van jouw baby verdwijnen. Bovendien is de slab van een heerlijke zachte en goed absorberend stof gemaakt wat voor extra veel draagcomfort zorgt voor jouw baby. De kwijlslab maak je eenvoudig dicht aan de achterzijde met een drukknoop. Het voordeel van drukknopen is, dat de kwaliteit van de sluiting nooit verloren gaat zoals het geval is bij klittenbandsluitingen.


Pluspunten van de veelzijdige Mum2Mum kwijlslab lichtroze zijn:

* hip baby sjaaltje en slab in één;
* hogere sluiting, vrijwel direct onder de kin;
* absorbeert goed;
* voorkomt huidirritatie;
* 100% stretch katoen;
* 2 verstelbare drukknopen voor de lengte;
* machine wasbaar;

Kwijlslab Mum2Mum Lichtroze

  • €6,95
  • Excl. BTW: €5,74