Levertijd 2-3 werkdagen Knuffeldoekje Kippins Konijn

Knuffeldoekje Konijn River is het perfecte kraamcadeau van Kippins voor stoere baby’s. Met dit knuffeldoekje van Kippins geef je een baby een heerlijk zachte knuffel en ouders de geruststelling dat ze een goed product hebben voor hun baby. Alle knuffeldoekjes van Kippins zijn namelijk van 100% organisch katoen, GOTS gecertificeerd,en zijn al geschikt voor baby’s vanaf 0 maanden.

Knuffeldoekje Konijn River is het opperhoofd van de Kippins-stam en zorgt voor liefde en vrede tussen alle Kippins leden. Als opperhoofd zorgt konijn River natuurlijk ook voor zijn beste vriendje, jouw kindje. Een knuffeldoekje is het ideale maatje voor kinderen en wordt dan ook veelal overal mee naar toe genomen. Doordat de knuffel zo vertrouwd is voor je kind, kan het je kind ook helpen om net even iets dapperder te zijn wanneer dit nodig is. En als je kindje immens verdrietig is en niemand hem lijkt te kunnen troosten dan zal je kindje naar zijn knuffeldoekje grijpen en daar troost uithalen. Een knuffeldoekje helpt je kindje zich op zijn gemak te voelen en wordt gebruikt door baby, s, peuters en zeker ook nog kleuters.

Het fijne aan Knuffeldoekje Konijn River is dat hij perfect past bij de lifestyle van moderne ouders door het gebruik van een modern dessin met door de handgedrukte veren van biologische inkt. De neutrale kleuren, wit, grijs en zwart maken Konijn River geschikt als cadeau voor zowel jongens als meisjes.

Bijzondere kenmerken van Knuffeldoekje Kippins Konijn River zijn:
* voor baby’s vanaf 0 maanden;
* afmeting knuffeldoekje 29cm x 29cm;
* geschikt voor knuffelen, knijpen en veel blijde momenten;
* knuffeldoekje van biologisch katoen (GOTS gecertificeerd);
* knuffel is gevuld met gerecycled poly-vulling;
* patronen (veertjes, oogjes etc) zijn handgedrukt met biologische inkt;
* konijn River mag op een lage temperatuur in de wasmachine (zie voorschriften fabrikant);

Verzendmethode
Pakketzendingwordt verzonden als pakket!

Knuffeldoekje Kippins Konijn

  • €27,95
  • Excl. BTW: €23,10