Knuffel Raffi | Roze Giraf

Knuffel Raffi is een prachtige giraf in zacht poederachtig roze. Raffi is een prachtig welkomstcadeautje bij de geboorte en de perfecte pluche knuffel voor jouw kindjes eerste verjaardag. Knuffel Raffi staat zeer zeker mooi in iedere kinderkamer en zal ook in de smaak vallen bij jou. 

Pluche knuffel Raffi is gemaakt van 100% polyester en is gevuld met hetzelfde materiaal als dat in zitzakken (polyester korrels) is verwerkt. Hierdoor is Raffi niet geschikt om in de droger te doen. Wassen in de wasmachine is geen probleem op 40 graden. Laat Raffi vervolgens lekker aan de lucht drogen.

Het lekker zachte pluchemateriaal maakt Raffi de knuffelligste giraf van allemaal en zorgt ervoor dat jouw kindje maar al te graag met Raffi wil knuffelen. Knuffels zijn goed voor kinderen. Zo helpt Raffi jouw kleintje op momenten waarop jij dat niet kan. Zoals wanneer je kleintje ziek is en jij niet bij hem kan zijn of misschien zelfs in het ziekenhuis moet worden opgenomen. Ook bij immens verdrietige momenten zoals bij een overlijden, of verhuizen of een andere situatie waarbij jouw kindje iemand verliest kan Raffi jouw kindje troost bieden. Raffi is er ook op je kindjes verjaardag, zijn eerste bezoek aan de peuterspeelzaal/ kleuterschool en tal van andere leuke en spannende momenten. Raffi gaat namelijk niet weg en heeft altijd tijd voor je kindje. Raffi deelt lief en leed met jouw kindje en dat maakt Raffi het allerbeste maatje van jouw kind.

Knuffels zoals Raffi helpen je kindje bij het leren kennen van zijn emoties doordat hij ze in zijn fantasiespel kan delen met zijn knuffel.

Bijzondere kenmerken van Knuffel Raffi Roze zijn:
- pluche knuffel in de vorm van een giraf;
- mooi zacht poederroze van kleur;
- afmeting: 40cm x 66cm;
- speciaal ontwikkeld voor dreumesen vanaf 1 jaar/ 12 maanden;
 


Shop direct mee!
Er zijn ook leuke kleinere variant van Raffi verkrijgbaar. Zo is er een pluche raffi knuffel ontwikkeld voor baby’s vanaf 0 maanden van 16cm x 17cm met labels waar je kindje lekker op kan sabbelen. Of wat vind je van Raffi als knuffel met een klein rinkelend belletje in zijn buik. 

Knuffel Raffi | Roze Giraf

  • €39,95
  • Excl. BTW: €39,95