Knuffel Elphee | Blauw Olifantje

Knuffel Elphee is een prachtig olifantje in zacht blauw. Elphee is een prachtig welkomstcadeautje bij de geboorte en de perfecte pluche knuffel voor jouw kindjes eerste verjaardag. Knuffel Elphee staat zeer zeker mooi in iedere kinderkamer en zal ook in de smaak vallen bij jou. 

Pluche knuffel Elphee is gemaakt van 100% polyester  en kan zonder problemen in de wasmachine op 40 graden. Laat Elphee vervolgens lekker aan de lucht drogen. Zo blijft hij het mooist.

Het lekker zachte pluchemateriaal maakt Elphee de knuffelligste olifantje van allemaal en zorgt ervoor dat jouw kindje maar al te graag met Elphee wil knuffelen. Knuffels zijn goed voor kinderen. Zo helpt Elphee jouw kleintje op momenten waarop jij dat niet kan. Zoals wanneer je kleintje ziek is en jij niet bij hem kan zijn of misschien zelfs in het ziekenhuis moet worden opgenomen. Ook bij immens verdrietige momenten zoals bij een overlijden, of verhuizen of een andere situatie waarbij jouw kindje iemand verliest kan Elphee jouw kindje troost bieden. Elphee is er ook op je kindjes verjaardag, zijn eerste bezoek aan de peuterspeelzaal/ kleuterschool en tal van andere leuke en spannende momenten. Elphee gaat namelijk niet weg en heeft altijd tijd voor je kindje. Elphee deelt lief en leed met jouw kindje en dat maakt Elphee het allerbeste maatje van jouw kind.

Knuffels zoals Elphee helpen je kindje bij het leren kennen van zijn emoties doordat hij ze in zijn fantasiespel kan delen met zijn knuffel.

Bijzondere kenmerken van Knuffel Elphee Blauw zijn:
- pluche knuffel in de vorm van een olifantje;
- mooi zacht Blauw van kleur;
- afmeting: 21cm x 18cm;
- speciaal ontwikkeld voor baby’s;


Shop direct mee!
Er zijn ook grotere variant van Elphee verkrijgbaar. Zo is er een grote pluche Elphee knuffel en een prachtige cadeauset met Elphee als knuffel en zijn lievelingsboekje. 

Knuffel Elphee | Blauw Olifantje

  • €16,95
  • Excl. BTW: €16,95