Kippins

Kippins

Kippins duurzame design knuffeldoekjes zijn gemaakt voor coole baby’s, om te knijpen, te knuffelen en om vele mooie momenten mee te beleven. Kippins knuffeldoekjes zijn uniek in hun soort doordat ze passen bij de lifestyle van de moderne ouders en daarbij volledig GOTS gecertificeerd zijn. Met een duurzaam Kippins knuffeldoekje geef je een baby een heerlijk zachte knuffel en ouders de geruststelling dat ze een goed product hebben voor hun baby. Shop nu jouw Kippins bij Baby & Kidsdesign winkel Jillxox!

Weergegeven:
Sorteren op:

Hydrofiele doek Kippins Grijs Konijn

Hydrofiele luier Konijn River Grijs van Kippins is een extra grote multifunctionele hydrofiele doek met prachtig konijn. De wit, grijs gekleurde hydrofiele luier uit de KippinTale collectie van Kippins heeft een afmeting van ruim 120cm x 120cm wat..

€21,95 Excl. BTW: €21,95

Hydrofiele doek Kippins Groen Tijger

Hydrofiele Groene Tijger van Kippins is een extra grote multifunctionele hydrofiele inbakerdoek met prachtige flamingo. De wit, groen gekleurde hydrofiele luier uit de KippinTale collectie van Kippins heeft een afmeting van ruim 120cm x 120cm wat ..

€21,95 Excl. BTW: €21,95

Hydrofiele doek Kippins Roze Flamingo

Hydrofiele luier Roze Flamingo van Kippins is een extra grote multifunctionele hydrofiele doek met prachtige flamingo. De wit, paars, roze gekleurde hydrofiele luier uit de KippinTale collectie van Kippins heeft een afmeting van ruim 120cm x 120cm..

€21,95 Excl. BTW: €21,95

Hydrofiele doek Kippins Roze Poes

Hydrofiele luier Roze Poes van Kippins is een extra grote multifunctionele hydrofiele doek met schattig poesje. De wit roze gekleurde hydrofiele luier uit de KippinTale collectie van Kippins heeft een afmeting van ruim 120cm x 120cm wat hem ideaal..

€21,95 Excl. BTW: €21,95

Knuffeldoekje Kippins Beer

Bijzondere kenmerken van Knuffeldoekje Kippins Beer Billie zijn:* voor baby’s vanaf 0 maanden; * afmeting knuffeldoekje 29cm x 29cm; * geschikt voor knuffelen, knijpen en veel blijde momenten; * knuffeldoekje van biologisch katoen (GOTS..

€29,95 Excl. BTW: €29,95

Knuffeldoekje Kippins Tijger

Bijzondere kenmerken van Knuffeldoekje Kippins Tijger Dash zijn:* voor baby’s vanaf 0 maanden; * afmeting knuffeldoekje 29cm x 29cm; * geschikt voor knuffelen, knijpen en veel blijde momenten; * knuffeldoekje van biologisch katoen (GOTS..

€29,95 Excl. BTW: €29,95

Rammelaar Kippins Geel Aap Split

Rammelaar Aapje Split uit de Kiplets collectie van Kippins is aantrekkelijk om naar te kijken vanwege de contrasterende kleuren geel, wit en grijs. Bovendien is deze stoere rammelaar van Kippins voorzien van een antibacteriële houten bijtring. Het kn..

€14,95 Excl. BTW: €14,95

Rammelaar Kippins Grijs Konijn River

Baby’s vinden het heerlijk om naar iets te grijpen en het vast te pakken. Rammelaar Konijn River uit de Kiplets collectie van Kippins is aantrekkelijk om naar te kijken vanwege de contrasterende kleuren grijs, wit en zwart. Bovendien is deze stoer..

€14,95 Excl. BTW: €14,95

Rammelaar Kippins Groen Tijger Dash

Baby’s vinden het heerlijk om naar iets te grijpen en het vast te pakken. Rammelaar Tijger Dash uit de Kiplets collectie van Kippins is aantrekkelijk om naar te kijken vanwege de contrasterende kleuren groen, wit en zwart. Bovendien is deze stoere..

€14,95 Excl. BTW: €14,95

Rammelaar Kippins Roze Flamingo Coco

Baby’s vinden het heerlijk om naar iets te grijpen en het vast te pakken. Rammelaar Roze Flamingo uit de Kiplets collectie van Kippins is aantrekkelijk om naar te kijken vanwege de contrasterende kleuren roze, paars, wit en zwart. Bovendien is dez..

€14,95 Excl. BTW: €14,95

Rammelaar Kippins Roze Poes Kitty

Baby’s vinden het heerlijk om naar iets te grijpen en het vast te pakken. Rammelaar Poes Kitty uit de Kiplets collectie van Kippins is aantrekkelijk om naar te kijken vanwege de contrasterende kleuren roze, wit en zwart. Bovendien is deze schattig..

€14,95 Excl. BTW: €14,95