Lunchboxen

Lunchboxen

Lunchboxen zijn de perfecte oplossing voor het verzorgen van een vers en stijlvol lunchpakketje voor jouw (schoolgaande) kind. Boterhammetje smeren, stukje fruit erbij. Geen probleem! Met de handige lunchboxen met vakken blijft alles wel netjes gescheiden. Geen kleffe boterham dus. Maak je de vaste babyvoeding van jouw baby zelf dan zijn de design lunchboxen van OXO Tot perfect. Deksel erop om te bewaren in de koelkast of mee te nemen. Bekijk alle lunchboxen van Baby & Kidsdesign winkel Jillxox en shop de ideale lunchbox voor jouw kind! 

Weergegeven:
Sorteren op:

Lunchbox Boon Olifantje Trunk

Deze lunchbox in hip olifantenmodel, de ‘Trunk’, van Boon in Aqua blauw is niet alleen handig voor naar school maar ook gewoon zo voor onderweg. Reken maar dat de boterhammetjes nu wel worden opgegeten!Tja, er komt een dag dat jouw peuter naa..

€14,95 Excl. BTW: €14,95

Lunchbox Done by Deer Blauw

Boterhammen, appeltjes en mandarijntjes passen perfect in deze stijlvolle blauwe lunchbox van Done by Deer en is perfect voor naar school of kinderopvang. Gebruik de lunchbox puur als broodtrommel voor de boterham of krentenbolletje. Of voeg er no..

€8,95 Excl. BTW: €8,95

Lunchbox Done by Deer Grijs

Lunchbox Elphee Grijs is de perfecte broodtrommel of lunchbox voor boterhammen, appeltjes,  mandarijntjes en meer. Alles  past perfect in deze stijlvolle grijze lunchbox van Done by Deer. Ideaal voor naar school of kinderopvang.Gebruik de l..

€8,95 Excl. BTW: €8,95

Lunchbox Done by Deer Roze

Boterhammen, appeltjes en mandarijntjes passen perfect in deze stijlvolle roze lunchbox van Done by Deer en is perfect voor naar school of kinderopvang. Gebruik de lunchbox puur als broodtrommel voor de boterham of krentenbolletje. Of voeg er nog ..

€8,95 Excl. BTW: €8,95

Lunchbox set OXO Tot Blauw | 2 stuks

Of het nu tijd is voor de maaltijd van je baby, een snack, de lunch, het ontbijt of dat je nog wat restjes over hebt om te bewaren, deze stijvolle multifunctionele design lunchboxen van OXO Tot helpen je een handje. Deze stijlv..

€11,95 Excl. BTW: €11,95

Lunchbox set OXO Tot Roze | 2 stuks

Stijlvol en super handig zijn deze prachtige designer lunchboxen van OXO Tot. De lunchboxen zijn wit en hebben een transparant roze deksel en worden geleverd in 2 verschillende formaten die makkelijk met 1 hand vast te houden zijn zodat je altijd ..

€11,95 Excl. BTW: €11,95