Zwanger Autogordel IZI Fix BeSafe

Met de Besafe Zwangerschap Autogordels bescherm je jezelf en jouw baby gedurende de zwangerschap!
Autogordels kunnen jouw ongeboren baby tijdens jouw Zwangerschap ernstig letsel toebrengen ten tijde van een ongeluk. Normale autogordels zitten namelijk over jouw buik heen en daarmee dus ook over jouw baby. Doordat je stevig remt of door een hevige botsing wordt de autogordel zo strak aangetrokken dat er druk wordt uitgeoefend op jouw zwangere buik en dus op jouw ongeboren baby. Bij 1 op de 6 auto ongelukken houdt een ongeboren baby daar zelfs blijvend letsel aan over. De Zwanger Autogordels van BeSafe vangen de druk als het ware op en voorkomt daarmee ernstig letsel aan jouw baby.

Autogordel speciaal voor zwangeren vanaf 8 weken
Besafe autogordels zijn speciaal ontworpen voor zwangeren. De Besafe autogordels zorgen ervoor dat jij en je baby tijdens jouw zwangerschap veilig een autogordel kunnen dragen. Veel zwangeren denken slim te zijn door geen autogordel te dragen of ze dragen de autogordel zodat hij enkel onder de buik zit. Wat veel zwangeren echter niet weten is dat het dragen van een autogordel verplicht is en je baby al vanaf zo’n 8 weken in de verdrukking komt. En vooral wanneer je de autogordel laag draagt is de kans op blijvend letsel groter.  Draag daarom een speciale autogordel wanneer je zwanger bent die ervoor zorgt dat de gordel niet zoveel druk kan uitoefenen.  Zo weet je zeker dat jij en je baby goed beschermd zijn.

Besafe Zwanger of Besafe Zwanger IZI fix
Er zijn twee Besafe Zwangerschap Autogordels verkrijgbaar. De Besafe Zwanger en de Besafe Zwanger IZI fix. Het enige verschil tussen beide autogordels is dat de Besafe Zwanger IZI fix zowel voor als achter in de auto gebruikt kan worden. Daarbij bevestig je de Besafe Zwanger IZI fix door middel van een riem voor in de auto en door middel van de ISOfix bevestigingspunten monteer je de Besafe Zwanger IZI fix ook achter in de auto. Rijd je veel zelf dan volstaat de Besafe Zwanger autogordel. Ga je op vakantie en zit je bijvoorbeeld achter in de auto koop dan voor jou en je baby’s veiligheid de Besafe Zwanger IZI fix.


Pluspunten van de Besafe Zwangerschap Autogordels:
* 1 gordel beschermt 2 levens;
* te gebruiken vanaf het moment dat je zwanger bent;
* wordt geadviseerd vanaf 8 weken zwangerschap;
* brengt de heupgordel op een veilige hoogte onder de zwangere buik;
* verkrijgbaar in twee uitvoeringen: met of zonder ISOfix bevestiging;
* makkelijk in en uitstappen door eenvoudig losklikken van de autogordel door ISO fix systeem;


Zwanger Autogordel IZI Fix BeSafe

  • Merk: BeSafe
  • Model: Zwanger
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €54,90
  • Excl. BTW: €45,37

Tags: zwanger, cadeau, auto, veilig