Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
Voetenzak Elodie Details Royal Roze

Voetenzak Elodie Details in Roze Royal uitvoering is een must have voor jouw kleine prinsesje. De Petit Royal is uitgevoerd in mooi roze. De afneembare bontkraag geeft de voetenzak een koninklijke allure. Deze zak houdt jouw kindje lekker warm dankzij de wind- en waterafstotende buitenlaag! Shop dit item nu zodat je deze winter met een gerust hart naar buiten gaat! BESPAAR en shop direct meer items uit de Royal roze collectie mee!  LAATSTE EXEMPLAAR IVM UIT DE COLLECTIE VAN ELODIE DETAILS OP=OP

Afneembare bontkraag
Deze voetenzak is voorzien van een afneembare bontkraag, applicatietekst en borduursel. Dit geeft een extra luxe gevoel aan de voetenzak van jouw kleine royal.

Wind- en waterafstotend
Stevige wind en wat regen mogen de pret niet drukken wanneer je onverwachts in een bui terecht komt. De wind - en waterafstotende toplaag houden de eerste druppels buiten terwijl jij snel een beschutte plek zoekt. Dankzij de zachte fleece voering blijft je kindje behaaglijk warm.

Universeel systeem
Dankzij de 5-puntsgordel heeft deze Petit Royal Roze voetenzak van Elodie Details een universele fit. Bij gebruik in de maxi cosi sla je dat gedeelte wat over de maxi cosi heen komt gewoon terug onder voetjes van je kind. Wanneer je kindje in de reiswieg ligt of in de buggy zit, dan heb je natuurlijk de volledige lengte (110 cm x 53cm breed) van de voetenzak nodig. De voetenzak is vanaf de geboorte tot ongeveer 3 jaar te gebruiken.

Wasmachine en droger mogen worden gebruikt voor het reinigen.

Tip
Als algemeen geldende richtlijn geldt voor pasgeboren baby’s dat je hen gewoon aankleedt in kleding passend bij het weertype. Kleedt je kindje zoals je jezelf bij het weertype zou kleden en voeg hier dan nog een extra laag aan toe in de vorm van een deken of een voetenzak.

Voetenzak Elodie Details Royal Roze

  • €149,50
  • Excl. BTW: €149,50

Beschikbare opties:

Tags: winter, voetenzak, baby, roze, kinderwagen, wandelwagen, buggy, maxi cosi