Voetenzakken

Voetenzakken

VOETENZAKKEN voor de kinderwagen of maxi cosi beschermen jouw baby tegen weer en wind wanneer je naar buiten gaat. Kies een voetenzak die jou aanspreekt en koop er direct een stijlvolle luiertas bij!

Weergegeven:
Sorteren op:

Voetenzak Elodie Details Blauw Royal

Voetenzak Elodie Details in koninklijk blauw is het musthave winter item voor jouw kleine prince. De Petit Royal houdt jouw kindje lekker warm dankzij de wind- en waterafstotende buitenlaag! Door de 5-punts gordel is deze universeel en past hij in vr..

€149,50 Excl. BTW: €149,50

Voetenzak Elodie Details Gilded Grey

Voetenzak Gilded Grey is een stijlvolle grijze voetenzak met bronskleurige rand van Elodie Details. Voetenzak Gilded Grey is niet alleen stijlvol maar houdt jouw kindje ook door weer en wind knus, veilig en warm wanneer hij in zijn kinderwagen of ..

€149,50 Excl. BTW: €149,50

Voetenzak Elodie Details Royal Roze

Voetenzak Elodie Details in Roze Royal uitvoering is een must have voor jouw kleine prinsesje. De Petit Royal is uitgevoerd in mooi roze. De afneembare bontkraag geeft de voetenzak een koninklijke allure. Deze zak houdt jouw kindje lekker warm dan..

€149,50 Excl. BTW: €149,50

Voetenzak Elodie Details Roze Bedouin Stories

Voetenzak Bedouin Stories van Elodie Details houdt jouw kindje door weer en wind knus, veilig en warm wanneer hij in zijn kinderwagen of wandelwagen ligt/ zit. Voetenzak Bedouin Stories is universeel waardoor hij in de meeste wandelwagens/ kinderwage..

€149,50 Excl. BTW: €149,50