Voetenzakken

Voetenzakken

VOETENZAKKEN voor de kinderwagen of maxi cosi beschermen jouw baby tegen weer en wind wanneer je naar buiten gaat. Kies een voetenzak die jouw aanspreekt en koop er direct een stijlvolle luiertas voor jou bij!

Weergegeven:
Sorteren op:

Voetenzak Elodie Details Blauw Royal

Voetenzak Elodie Details in Blauw Royal uitvoering is een musthave voor elke baby. De Petit Royal voetenzak heeft een koninklijke allure en hij houdt jouw kindje lekker warm dankzij de wind- en waterafstotende buitenlaag!Afneembare bontkraagDeze stoe..

€149,50 Excl. BTW: €123,55

Voetenzak Elodie Details Gilded Grey

Voetenzak Gilded Grey is een stijlvolle grijze voetenzak met bronskleurige rand van Elodie Details. Voetenzak Gilded Grey is niet alleen stijlvol maar houdt jouw kindje ook door weer en wind knus, veilig en warm wanneer hij in zijn kinderwagen of ..

€139,00 Excl. BTW: €114,88

Voetenzak Elodie Details Royal Roze

Voetenzak Elodie Details in Roze Royal uitvoering is een must have voor elke baby. De Petit Royal roze voetenzak heeft een koninklijke allure en hij houdt jouw kindje lekker warm dankzij de wind- en waterafstotende buitenlaag!Afneembare bontkraagD..

€149,50 Excl. BTW: €123,55

Voetenzak Elodie Details Roze Bedouin Stories

Voetenzak Bedouin Stories van Elodie Details houdt jouw kindje door weer en wind knus, veilig en warm wanneer hij in zijn kinderwagen of wandelwagen ligt/ zit. Voetenzak Bedouin Stories is universeel waardoor hij in de meeste wandelwagens/ kinderw..

€139,00 Excl. BTW: €114,88