Check onze AANBIEDINGEN en shop jouw musthave met korting!
-32% Stoelverhoger Mutsy Aqua

Stoelverhoger Mutsy Grow Up is een stijlvolle Stoelverhoger die vrijwel op iedere stoel te bevestigen is. De Mutsy Grow Up kan vanaf 6 maanden worden gebruikt. Indien je baby al eerder goed met steun kan zitten, dan is de stoelverhoger ook al eerder te gebruiken zodat jouw baby op een prettig hoogte aan tafel zit voor zijn babyvoeding en later ook voor zijn peuter maaltijd.

De Mutsy Grow Up Stoelverhoger is door zijn stijlvolle design niet alleen een hip babygadget maar ook een comfortabel kinderstoeltje. Het zachte kussen en de veiligheidsgordels zorgen ervoor dat jouw baby goed en veilig bij jou aan tafel kan schuiven. Bevestig de stoelverhoger aan de stoel met de daarvoor bestemde veiligheidsriemen, plaats je kind in de Mutsy Grow Up en maak de veiligheidsgordel vast.

Door het eenvoudig te reinigen materiaal is de Mutsy stoelverhoger ook op het gebied van schoonmaken ideaal. Vochtig doekje erover heen en klaar.


  Pluspunten van Stoelverhoger Mutsy Grow Up  zijn:

* mooie design stoelverhoger;
* geschikt vanaf 6 maanden;
* geschikt vanaf het moment dat je baby met steun kan zitten;
* je kindje is veilig te bevestigen met de 5-puntsgordel;
* de stoel wordt met een gordel bevestigd voor extra veiligheid;
* je kindje zit zacht en krijgt voldoende steun;
* de ronde vormen voorkomen stoten;
* lichtgewicht;
* eenvoudig te reinigen;
* te gebruiken tot ongeveer 4 jaar;
* beschikbaar in 4 kleuren;

BESTEL OOK
Zodat je baby samen met jou aan tafel kan eten koop je naast een Stoelverhoger het bijpassende maaltijdsetje van Suavinex met roze of blauwe drinkbeker. Kinderborden, drinkbekers, babylepels en kinderbestek zijn tevens los verkrijgbaar zodat je jouw eigen set kunt samenstellen. Vergeet niet om slabben aan te schaffen, want er wordt gegarandeerd geknoeid!
Afmeting
Lengte39cm
Breedte40cm
Hoogte30cm

Stoelverhoger Mutsy Aqua

  • Merk: Mutsy
  • Model: Stoelverhoger Mutsy Aqua
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €79,00
  • €54,00
  • Excl. BTW: €54,00