Kinderstoeltjes

Kinderstoeltjes

Kinderstoeltjes kan je eenvoudig online kopen bij Jillxox.nl. Bekijk ons assortiment vloerzitjes voor de eerste hapjes. Kinderstoeltjes die met je kind meegroeien tot wel 6 jaar!  Stoelverhogers die je kind helpen aan tafel te eten.  Ook voor wipstoeltjes of fauteuil voor je kind om te relaxen shop je bij Jillxox. Bij Jillxox.nl vind je al kinderstoelen voor baby's vanaf 4 maanden. Bekijk alle unieke kinderstoeltjes van Baby en Kidsdesign winkel Jillxox.

Weergegeven:
Sorteren op:

Baby Wipstoel Bubble | vanaf 0 maanden

Baby Wipstoel Bubble van Mamas & Papas is het perfecte hulpje voor ouders. Leg je kindje in de wipstoel en je hebt even je handen vrij om iets anders te doen terwijl je kindje zich heerlijk vermaakt met de pluche speeltjes van de verwijderbare..

€79,90 Excl. BTW: €79,90

Baby Wipstoel Buzz met Muziek | vanaf 0 maanden

Baby wipstoel Buzz is een stijlvolle wipstoel voor baby’s vanaf 0 maanden en is voorzien van een speelboog, muziek en trilfunctie. Een baby wipstoel is ideaal ter ondersteuning van de ouders om even de handen vrij te hebben en de baby in een a..

€99,90 Excl. BTW: €99,90

Kinderstoel Poppy Phil and Teds Groen

Kinderstoel Poppy van Phil & Teds is een betaalbaar alternatief op de veelal stevig geprijsde design kinderstoeltje. Deze fraaie kinderstoel groeit met jouw kindje mee! Zo kan je deze stoel gebruiken voor de eerste hapjes van jouw 6 maand..

€99,00 Excl. BTW: €99,00

Micuna Ovo stoelkussentje | Diverse kleuren

Het stoelkussentje voor de Ovo by Micuna kinderstoel is apart verkrijgbaar in de kleuren, wit, beige, blauw, rood en roze. Nieuw is het kussentje in retro stijl, "city". Een extra stoelkussentje is altijd handig voor als je de één in de was hebt o..

€59,95 Excl. BTW: €59,95

Stoelverhoger Mutsy Aqua -32%

Stoelverhoger Mutsy Aqua

Stoelverhoger Mutsy Grow Up is een stijlvolle Stoelverhoger die vrijwel op iedere stoel te bevestigen is. De Mutsy Grow Up kan vanaf 6 maanden worden gebruikt. Indien je baby al eerder goed met steun kan zitten, dan is de stoelverhoger ook al eerd..

€79,00 €54,00 Excl. BTW: €54,00